A da to sve lijepo ispricas policiji?
Raspravljate o temi prijevara u Baš Razno forumu, dio Društvo foruma; Ovo moram reci i ne znam gdje i kako se dalje obratiti. Naime, moje dijete zaželjelo se fotoaparata, te je ...
A da to sve lijepo ispricas policiji?
NE GRIZEM, NE TRAŽIM JAMCE I NISAM LJUT, PRIRODNO SAM NADRKAN.
ja sam nekoliko puta već plaća preko pacneta i dosad je sve bilo u redu, a koliko znam u roku 7 dana se sve riješi, a vidim da si napisala da su prošla 3 dana, tako da pričekaj![]()
i'm not totally useless.
i can be used as a bad example.
Pozz. Nije ovdje riječ o korektnosti plaćanja, već o tome da se neki lik prijavio pd lažnim imenom, dao broj moba koji naravno više nije dostupan a kamoli uključen. Isto tako i ljudi pod čijim se imenom lik predstavio tvrde da sam već ne znam koja osoba po redu da ih zove iz istog razloga tj. radi fotoaparata. Dakle , želim reći; nije stvar u 250 kn., stvar je u tome da nisam jedina ,i 250 +250+250 ,pa nakupi se neka lova ,a tip se uredno smijulji i tko zna na koji će način opet nekog nasamariti. Eto to... htjela sam samo objaviti to da se netko opet ne nasanjka na ovako naivan način... pozz svima
Imaš sasvim dovoljno elemenata za podnošenje kaznene prijave.
Fino to što si ovdje napisala ponovi policiji, ili državnom odvjetništvu. Oni će morat barem nešto poduzet. Ako prevareno više osoba, možda se i one jave, pa za cijelu stvar ipak netko bude odgovarao.
Kud baš iz Broda, tu sve sami lopovi...![]()
Kako je damfisk rekao, imaš dovoljno materijala za podnošenje kaznene prijave i zato pravac na muriju...![]()
...'cause the rule is blood for blood!!!!!
Nazolost Gospođo policija vam ni najmanje nemože pomoći jer ovdje se radi o iznosu od "samo" 250 kn , a nasa jako sposobna policija nepodize kaznenu prijavu protiv prevaranta do 1500 kn ...
To je sramota ja sam prevaren isto tako samo za iznos od 900 kn bio sam na policiji oni su me samo lagano otpilili ...
NASA POLICIJA JE SRAMOTA ...
Bez ikakve namjere da branim policiju, ali... Jesi li siguran da tako ne piše u zakonu? To je kao s prometnim nesrećama sa štetom do 500 kuna. Zašto bi policija izlazila na uviđaj i potrošila dvaput više?
Kad promijene zakon, i oni će postupati drukčije, to je bit.
Potpisi su za budale.
Moj prijatelj je imao identičnu situaciju samo što je kupio dalekozor i čovjek ga je prevario, poslao mu papirnati dalekozor, čovjek si uzeo njegove novce i on prijavio policiji i policija ništa nije mogla u toj situaciji i odustali su, a nakon tj. dana prijatelj mi je bio otet pa se vratio nakon 2 dana i sada je svaki treći dan otet na jedan dan pa se vrati drugi dan i tako svako malo tako da pazi se![]()