| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Prioritet u zivotu u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dorina uh...koliko je takvih kaj vjerojatno žive na konzervi, ali bitno da su dobre felge, da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,956
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prioritet u zivotu Citat:
No da se vratim temi. Nisu za osudjivanje jer su mladi, bez obaveza, djetinjasto bedasti (u dobrom smislu). I smatram da je bolje da se sad ižive u tome nego da sa 5 banki na grbaci si kupe Porschea i jebavaju okolo maloljetnice. Kako neki trose na Playstatione, sminku, obleku, kladionicu, drogu i sl. tako neki prže pare na "vufere", onaj rep i sl. Naravno, u ovo ne ubrajam prosjecnog stanovnika Dubrave koji je dignuo kredit da kupi Mecedesa, a zivi sa zenom i 4 mladuncadi u jednosobnom stanu na 10. katu ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,392
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prioritet u zivotu ma sve ok, moj bivši je patio na to (a nije bio na konzervi), dans mu je rođendan pa... a isto tako imam frenda koji je lud za tim a njih 5. živi u 2x2... e, to ne kužim. mislim, lijepo je imati, ali onoliko koliko možeš, da ne radiš za otplatu krede cio život... jbg, prioriteti...
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,956
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prioritet u zivotu Jebate, slozili smo se oko necega. Juhuu. ajd konacno ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| charolastra | Re: Prioritet u zivotu I meni vuče na photoshop, auto je skroz neprirodan ![]() Ali da ima hrpa takvih to da
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #15 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,392
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prioritet u zivotu Kaj smo već "bili negdje" gdje se nismo slagali? Super, ako se zakačimo, počet će mo razgovarati o tuningu ![]()
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
![]() |
| Tagovi: prioritet, zivotu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:57.