Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi Prioritet u zivotu u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dorina uh...koliko je takvih kaj vjerojatno žive na konzervi, ali bitno da su dobre felge, da ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-06-07, 22:28   #11 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,956
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima
Re: Prioritet u zivotu

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
uh...koliko je takvih kaj vjerojatno žive na konzervi, ali bitno da su dobre felge, da autić ima spojler i onaj rep, po mogućnosti recaro sjedala i gepek gdje je mogla stat bejzbolska momčad,a sad jedva stanu štapovi za golf od must - have vufera (ili kako se već zove)...
Imam dosta frendova koje si gore opisala (istina bog imam par primjedbi, ali drugi put). I znas sta cu ti reci? Nije ih za osudjivati jer je to njihov way of life. Njihov hobby, njihova zajebancija. Da se razumijemo, i sebe ubrajam u freakove koji slazu aute. Jedino što ipak si ostavim nesto para sa strane da ne zivim u konzervi...
No da se vratim temi. Nisu za osudjivanje jer su mladi, bez obaveza, djetinjasto bedasti (u dobrom smislu). I smatram da je bolje da se sad ižive u tome nego da sa 5 banki na grbaci si kupe Porschea i jebavaju okolo maloljetnice.
Kako neki trose na Playstatione, sminku, obleku, kladionicu, drogu i sl. tako neki prže pare na "vufere", onaj rep i sl.

Naravno, u ovo ne ubrajam prosjecnog stanovnika Dubrave koji je dignuo kredit da kupi Mecedesa, a zivi sa zenom i 4 mladuncadi u jednosobnom stanu na 10. katu
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-06-07, 22:36   #12 (permalink)
animal slave

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,392
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

ma sve ok, moj bivši je patio na to (a nije bio na konzervi), dans mu je rođendan pa...
a isto tako imam frenda koji je lud za tim a njih 5. živi u 2x2... e, to ne kužim. mislim, lijepo je imati, ali onoliko koliko možeš, da ne radiš za otplatu krede cio život...
jbg, prioriteti...
Odgovori sa citatom
Star 04-06-07, 22:39   #13 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,956
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Jebate, slozili smo se oko necega. Juhuu. ajd konacno
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-06-07, 22:50   #14 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 20,255
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

I meni vuče na photoshop, auto je skroz neprirodan

Ali da ima hrpa takvih to da

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-06-07, 12:02   #15 (permalink)
animal slave

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,392
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Jebate, slozili smo se oko necega. Juhuu. ajd konacno
Kaj smo već "bili negdje" gdje se nismo slagali?

Super, ako se zakačimo, počet će mo razgovarati o tuningu
Odgovori sa citatom
Star 06-06-07, 23:06   #16 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 2,598
Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima

ovak je kod mene
Datachi je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: prioritet, zivotu

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:57.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113