Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi Projekt: hrvati.com u Društvo forumu; Cao, mozda neki poznaje Plavi.org srpska nogometna stranica kojeg webmastera ja poznajem. covjek je sam radio design itd. tako ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-01-06, 11:10   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-01-06
Poruka: 149
Dj_BaLkAnaC se izdvaja iz mase
Projekt: hrvati.com

Cao,

mozda neki poznaje Plavi.org srpska nogometna stranica kojeg webmastera ja poznajem. covjek je sam radio design itd. tako sam i ja mislio da napravim sajt. to sto oni mogu to bi mogli i mi napravit, jedan sajt sa forumom, chat, news i puno jos toga. ali treba mi tu pomoc koji se razumiu u sajtove radit tako da nevodim sam sajt nego uz pomoc drugi. domena bi se mogla naprimer idemo-hrvati.com ili ajmo-hrvati.com il tako nesta zvat. ajd da cujem vase misljene i ako ima koji da bi samnom vodio to nek se javi ovdje.

Pozdrav
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-01-06, 11:16   #2 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,500
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy
Re: Projekt: ...-hrvati.com

Ako su drugi za, da radimo to I can help... ako nisu, meni se onda neda

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-01-06, 11:23   #3 (permalink)
Regularni forumas

neda se onda ni meni ak smo samo dvojca. ajmo dalje...
Odgovori sa citatom
Star 29-01-06, 12:28   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika Johnie-Bravo

Datum registracije: 09-05-05
Godina: 26
Poruka: 2,603
Johnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masi

ja bi ljudi pomogo ali još nisam imao iskustva sa izradom sajta!!
ali bože moj vrijeme je da nesto naučim!
Johnie-Bravo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-01-06, 12:34   #5 (permalink)
V.I.P. Član

Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

Samo recite jeste li za ili ne, ima nas koji znamo nešto i izradi pa ćemo i vas naučit

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-01-06, 12:38   #6 (permalink)
Regularni forumas

design sam mislio da nam napravi jedan webdesigner, mozda ce design kostat oko 200 eura jer ce mi on napravit to jeftinije inace bi kostalo 700 pa do vise. tako dabi podjelili to. a mozda dodju kakvi sponzori ili pravimo reklamu za sajtove pace se te pare isplatit.

to znaci: imali bi design stranice a jabi ostalo sredio. trebaju mi tako forum admins, moderqatori itd. to sto bi vi radili nije nista tesko ubacivate news, pricate na forumu itd. nije nista tesko. pogledajte na plavi.org tako nesta bi trebalo bit.
Odgovori sa citatom
Star 29-01-06, 12:40   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika Johnie-Bravo

Datum registracije: 09-05-05
Godina: 26
Poruka: 2,603
Johnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masi

ja sam za!!
Johnie-Bravo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-01-06, 12:42   #8 (permalink)
V.I.P. Član

Citat:
Pravi autor: Dj_BaLkAnaC
design sam mislio da nam napravi jedan webdesigner, mozda ce design kostat oko 200 eura jer ce mi on napravit to jeftinije inace bi kostalo 700 pa do vise. tako dabi podjelili to. a mozda dodju kakvi sponzori ili pravimo reklamu za sajtove pace se te pare isplatit.

to znaci: imali bi design stranice a jabi ostalo sredio. trebaju mi tako forum admins, moderqatori itd. to sto bi vi radili nije nista tesko ubacivate news, pricate na forumu itd. nije nista tesko. pogledajte na plavi.org tako nesta bi trebalo bit.
Hahaha nemoj me jebat da bi ti plaćo 200 eura kad možeš dobit free Osim ako je CMS, onda ne znam...

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-01-06, 12:46   #9 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-08-05
Poruka: 1,336
Casey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

Možda bi bilo dobro da koristiš CMS?
Casey je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-01-06, 12:54   #10 (permalink)
Regularni forumas

ja sam se sa njim zdogovorio. napravio bi nam sajt do jaja kao plavi.org za 170 eura. zato bi imali pravi hrvatski sajt. kad bi nas petero bilo svi bi platili po glupi 34 eura i pravimo jos reklame i isplatice se te pare.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hrvaticom, projekt

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:09.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113