| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Projekt: hrvati.com u Društvo forumu; Cao, mozda neki poznaje Plavi.org srpska nogometna stranica kojeg webmastera ja poznajem. covjek je sam radio design itd. tako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-01-06 Lokacija: Bielefeld(Ger),Koprivnica
Poruka: 149
![]() | Projekt: hrvati.com Cao, mozda neki poznaje Plavi.org srpska nogometna stranica kojeg webmastera ja poznajem. covjek je sam radio design itd. tako sam i ja mislio da napravim sajt. to sto oni mogu to bi mogli i mi napravit, jedan sajt sa forumom, chat, news i puno jos toga. ali treba mi tu pomoc koji se razumiu u sajtove radit tako da nevodim sam sajt nego uz pomoc drugi. domena bi se mogla naprimer idemo-hrvati.com ili ajmo-hrvati.com il tako nesta zvat. ajd da cujem vase misljene i ako ima koji da bi samnom vodio to nek se javi ovdje. Pozdrav |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Projekt: ...-hrvati.com Ako su drugi za, da radimo to I can help... ako nisu, meni se onda neda ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #5 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Projekt: ...-hrvati.com Samo recite jeste li za ili ne, ima nas koji znamo nešto i izradi pa ćemo i vas naučit
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-01-06 Lokacija: Bielefeld(Ger),Koprivnica
![]() | Re: Projekt: ...-hrvati.com design sam mislio da nam napravi jedan webdesigner, mozda ce design kostat oko 200 eura jer ce mi on napravit to jeftinije inace bi kostalo 700 pa do vise. tako dabi podjelili to. a mozda dodju kakvi sponzori ili pravimo reklamu za sajtove pace se te pare isplatit. to znaci: imali bi design stranice a jabi ostalo sredio. trebaju mi tako forum admins, moderqatori itd. to sto bi vi radili nije nista tesko ubacivate news, pricate na forumu itd. nije nista tesko. pogledajte na plavi.org tako nesta bi trebalo bit. |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Projekt: ...-hrvati.com Citat:
Osim ako je CMS, onda ne znam...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() | Re: Projekt: ...-hrvati.com ja sam se sa njim zdogovorio. napravio bi nam sajt do jaja kao plavi.org za 170 eura. zato bi imali pravi hrvatski sajt. kad bi nas petero bilo svi bi platili po glupi 34 eura i pravimo jos reklame i isplatice se te pare. |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvaticom, projekt |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:09.

Osim ako je CMS, onda ne znam...