| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Prometna gužva u Društvo forumu; Da netko ne bi pomislio da i drugdje nam gužvi... Awful Traffic Jams from around the World Moskva, Rusija ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Prometna gužva Da netko ne bi pomislio da i drugdje nam gužvi... Awful Traffic Jams from around the World Moskva, Rusija ![]() Venecija, Italija ![]() Moskva (one more time) ![]() Erevan, Armenija ![]() Sao Paulo, Brazil ![]() Kina ![]() Italija ![]() Libanon ![]() Šangaj, Kina ![]() Katmandu, Nepal ![]()
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Prometna gužva jebote pa ja mislim da ja tamo nikad s autom nebi nigdje išao treba ti duže nego da pješke odeš nekamo
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Prometna gužva A ovisno kako se krećeš i gdje, jer npr u ZG isto na tim glavnim cestama (Vukovarska, Heinzlova itd.) imaš jako veliku gužvu, a opet brzo se moja stara probije kroz tu gužvu ujutro kad me fura na fax, jer ipak samo jednim malim djelom ide po tim glavnim prometnicama, ostalo su sve male uličice, tako je vjerojatno i u ovim gradovima na slici |
| | |
![]() |
| Tagovi: guzva, jam, promet, traffic |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:12.