Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi provala u male lokote.. u Društvo forumu; A za veliki lokot - veliki čekić i 2 precizne ruke...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-11-07, 23:13   #11 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-01-07
Godina: 27
Poruka: 1,966
Neptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Neptune Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Neptune
Re: provala u male lokote..

A za veliki lokot - veliki čekić i 2 precizne ruke
Neptune je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-11-07, 23:16   #12 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,645
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Hvala na iscrpnom objašnjenju...
kresola je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-11-07, 23:37   #13 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 3,233
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

prvo pogledajte ovaj post

Citat:
Pravi autor: tzukius Pogledaj Poruke
sad će vama žabac prepričat neki video s youtuba i prodat foru

najbolji otvarač lokota je pajser... nema jednostavnijeg lock-picka
a zatim ovaj...

Citat:
Pravi autor: _zabac14_ Pogledaj Poruke
naj bolje da ja vama to pokazem...evo link YouTube - lock pickingi gledajte koji je rezultat pa cu vam objasnit kak se to radi to smo ja i frend bezveze gledali u nekoj knjizi "uradi sam"..i nasli.objasnit cu vam poslje kak napravit alat za to.
jesam u pravu?

gledo i ja na youtube-u... tam sve zgleda lako... al trebam alatke (ne sklepane nego prave alatke) a to ne znam di ima za kupit
Odgovori sa citatom
Star 20-11-07, 20:13   #14 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-10-07
Godina: 19
Poruka: 356
_zabac14_ se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku _zabac14_ Pošalji poruku preko MSN-a korisniku _zabac14_ Pošalji poruku preko Skype-a korisniku _zabac14_

Citat:
Pravi autor: tzukius Pogledaj Poruke
prvo pogledajte ovaj post

a zatim ovaj...

jesam u pravu?

gledo i ja na youtube-u... tam sve zgleda lako... al trebam alatke (ne sklepane nego prave alatke) a to ne znam di ima za kupit
netrebas kupit ja sam sebi sam napravio..i radi mi normalno.otvara ti sve brave osim protuprovalnih brava i brava na nekim autima..a tko zeli da mu kako ,napisati cu..
Odgovori sa citatom
Star 20-11-07, 20:39   #15 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-10-07
Godina: 19
Poruka: 356
_zabac14_ se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku _zabac14_ Pošalji poruku preko MSN-a korisniku _zabac14_ Pošalji poruku preko Skype-a korisniku _zabac14_

Evo odlucio sam podijeliti svoje znanje s vama(iako je to ilegalno). Znaci ovako:kupite list pile,onaj najobicniji za rucnu pilu(tanak),s ove stranice isprintajte ovohttp://i130.photobucket.com/albums/p...es-romstar.jpg I trebat ce vam casa vode,brusilica(najbolja je ona stolna koja ima deblji brus ,al ja koristim rucnu,i da trebat ce vam pegla(obicna rucna pegla za ves). Onaj list pile dobro išmirglajte(ne zupce)samo strane. Uvijek koristite zastitne naocale pri brusenju. Ono sta ste isprintali,odrezite koji oblik zelite,namocite ga u vodu i stavite ga licem prema dole(znaci onaj dio gdje je tinta). Upalite peglu i ostavite malo da se zagrije,stavite peglu odozgo na taj papir sta ste stavili na list pile i drzite 10 sekunda.Maknite peglu i ostavite da se taj papir ohladi.Maknite ga i trebao bi vam ostati oblik tog alata na papiru,ako ne ponovite to. Pocnite brusiti list pile po tom obliku koji vam je ostao(ali pazite treba vam biti tocno bruseno da bi vam uspijelo).I dobiti cete originalan provaljivac,s njime mozete otvoriti bilo koju bravu(osim protu provalne brave). Sad vam treba drugi dio za provaljivanje. Njega izvadite iz bilo kojeg brisaca autai savinite u slovo L. Ugodno provaljivanje ako vas jos sto zanima pitajte.I tzukius nemoj se pravit pametan na youtoube-u se pokazuje kako to djeluje ,a i kod nas je to ilegalno pa vam ja objasnim kako se napravi..
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:22.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113