| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi provala u male lokote.. u Društvo forumu; A za veliki lokot - veliki čekić i 2 precizne ruke... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: provala u male lokote.. prvo pogledajte ovaj post Citat:
Citat:
![]() ![]() gledo i ja na youtube-u... tam sve zgleda lako... al trebam alatke (ne sklepane nego prave alatke) a to ne znam di ima za kupit
__________________ Ovo ljeto nudim 200 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 100 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije | ||
| | |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: provala u male lokote.. Evo odlucio sam podijeliti svoje znanje s vama(iako je to ilegalno). Znaci ovako:kupite list pile,onaj najobicniji za rucnu pilu(tanak),s ove stranice isprintajte ovohttp://i130.photobucket.com/albums/p...es-romstar.jpg I trebat ce vam casa vode,brusilica(najbolja je ona stolna koja ima deblji brus ,al ja koristim rucnu,i da trebat ce vam pegla(obicna rucna pegla za ves). Onaj list pile dobro išmirglajte(ne zupce)samo strane. Uvijek koristite zastitne naocale pri brusenju. Ono sta ste isprintali,odrezite koji oblik zelite,namocite ga u vodu i stavite ga licem prema dole(znaci onaj dio gdje je tinta). Upalite peglu i ostavite malo da se zagrije,stavite peglu odozgo na taj papir sta ste stavili na list pile i drzite 10 sekunda.Maknite peglu i ostavite da se taj papir ohladi.Maknite ga i trebao bi vam ostati oblik tog alata na papiru,ako ne ponovite to. Pocnite brusiti list pile po tom obliku koji vam je ostao(ali pazite treba vam biti tocno bruseno da bi vam uspijelo).I dobiti cete originalan provaljivac,s njime mozete otvoriti bilo koju bravu(osim protu provalne brave). Sad vam treba drugi dio za provaljivanje. Njega izvadite iz bilo kojeg brisaca autai savinite u slovo L. Ugodno provaljivanje ako vas jos sto zanima pitajte.I tzukius nemoj se pravit pametan na youtoube-u se pokazuje kako to djeluje ,a i kod nas je to ilegalno pa vam ja objasnim kako se napravi..![]()
__________________ I pametni grijese |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:22.

I pametni grijese