| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Prvi travanj - jeste kome smjestili? u Društvo forumu; 3-4 sam sjeba...a mene frend zove na mob da je ima prometnu da mu dodjem pomoc xD... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| b&w fan | Re: 1. april - prevareni ili ste prevarili? 3-4 sam sjeba...a mene frend zove na mob da je ima prometnu da mu dodjem pomoc xD
__________________ I'm not calling for a second chance, I'm screaming at the top of my voice. Give me reason but don't give me choice. 'Cause I'll just make the same mistake again. |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,376
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. april - prevareni ili ste prevarili? Da i Da, po dogovoru i za jedno i drugo
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,844
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. april - prevareni ili ste prevarili? Ne i ne,niti je ko mene pokusao niti sam ja drugoga
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #24 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,616
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 1. april - prevareni ili ste prevarili? Nije me nitko pokušao...... Možda zato jer sam umjesto dobar dan ljudima rekao da na današnji dan ni rođenoj mami ne vjerujem kada mi kaže da mi je mama.... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: 1. april - prevareni ili ste prevarili? Daidža spammeru jedan, tema već postoji ![]() Prvi travanj - jeste kome smjestili? Nit' sam ja kome smjestio, nit' se tko usudio meni.. ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #26 (permalink) |
| charolastra | Re: Prvi travanj - jeste kome smjestili? Pih, prošlogodišnja tema ![]() evo pospojio
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-03-08 Lokacija: Malešnica Godina: 38
Poruka: 168
![]() | Re: 1. april - prevareni ili ste prevarili? Citat:
ja nisam nikog ![]()
__________________ Ne idem na kave... | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,102
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prvi travanj - jeste kome smjestili? Ma daj ajde danas mi je prijatelj rekao (onako iskreno) da je gay i da mu se svidjam i da ga podsjecam na medvjedica dobra srca ![]() Ono poslje sam ga skuzio al u prvih par sekundi ovi koji su mi vidli facu nisu mogli vjerovat a ni ja jos ne vjerujem da sam nasjeo od frenda koji ima curu i poznam ga 7 godina... žalosno ![]()
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti |
| | |
| | #30 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Prvi travanj - jeste kome smjestili? haha a nasjeo sam dođem ja u dvorište s autom i bili stari i susjed u dvorištu i taman ja ono da ću izać iz auta i kaže susjed mom starom "šta ti je ovaj mali razbio svjetlo na autu" ja gledam pa koji kurac sad pa vidio bi da sam šta zakačio ![]() i onda mi kažu prvi april ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." Prijave za CP virtualnu kladionicu - click |
| | |
![]() |
| Tagovi: prvi, travanj |
« Kako copy pejstati neki tekst ako se nalazi u adobe flashu
|
Plačanje preko Pay-Pal Molim pomoć Hitno »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:52.

ja nisam nikog