Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi Prvi travanj - jeste kome smjestili? u Društvo forumu; 3-4 sam sjeba...a mene frend zove na mob da je ima prometnu da mu dodjem pomoc xD...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-04-08, 13:35   #21 (permalink)
b&w fan

Datum registracije: 01-09-07
Poruka: 5,128
xarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobar
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko Skype-a korisniku xarfaxus
Re: 1. april - prevareni ili ste prevarili?

3-4 sam sjeba...a mene frend zove na mob da je ima prometnu da mu dodjem pomoc xD
'Cause I'll just make the same mistake again.
xarfaxus je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 14:07   #22 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,376
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

Da i Da, po dogovoru i za jedno i drugo
by Eric Cartman
daka je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 14:19   #23 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 23
Poruka: 3,844
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

Ne i ne,niti je ko mene pokusao niti sam ja drugoga
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 15:03   #24 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 22
Poruka: 2,616
Locrian85 ima spektakularnu auruLocrian85 ima spektakularnu auruLocrian85 ima spektakularnu auruLocrian85 ima spektakularnu auruLocrian85 ima spektakularnu auruLocrian85 ima spektakularnu auruLocrian85 ima spektakularnu auruLocrian85 ima spektakularnu auruLocrian85 ima spektakularnu auruLocrian85 ima spektakularnu auru

Nije me nitko pokušao......

Možda zato jer sam umjesto dobar dan ljudima rekao da na današnji dan ni rođenoj mami ne vjerujem kada mi kaže da mi je mama....

Locrian85 je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 15:27   #25 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,839
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

Daidža spammeru jedan, tema već postoji

Prvi travanj - jeste kome smjestili?

Nit' sam ja kome smjestio, nit' se tko usudio meni..
prospero je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 15:29   #26 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 20,029
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: Prvi travanj - jeste kome smjestili?

Pih, prošlogodišnja tema

evo pospojio

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 15:31   #27 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Kontesa_Nera

Datum registracije: 31-03-08
Godina: 38
Poruka: 168
Kontesa_Nera se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: xarfaxus Pogledaj Poruke
3-4 sam sjeba...a mene frend zove na mob da je ima prometnu da mu dodjem pomoc xD
ovo se i meni dogodilo... ja nisam nikog
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 15:34   #28 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-05-07
Godina: 21
Poruka: 2,746
nespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku nespretna

ja sam nekom smjestila al mene nisu ove godine zezali jer sam prošle toliko pala na foru da je još aktualno i ove godine pa ne trebaju nove smišljat
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 17:19   #29 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,102
bbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz mase

Ma daj ajde danas mi je prijatelj rekao (onako iskreno) da je gay i da mu se svidjam i da ga podsjecam na medvjedica dobra srca
Ono poslje sam ga skuzio al u prvih par sekundi ovi koji su mi vidli facu nisu mogli vjerovat a ni ja jos ne vjerujem da sam nasjeo od frenda koji ima curu i poznam ga 7 godina...

žalosno

Bolje je zbog Parkinsa malo proliti,
nego zbog Alzheimera ne popiti
bbbtrnje je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 17:24   #30 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,639
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

haha a nasjeo sam

dođem ja u dvorište s autom i bili stari i susjed u dvorištu

i taman ja ono da ću izać iz auta i kaže susjed mom starom "šta ti je ovaj mali razbio svjetlo na autu"

ja gledam pa koji kurac sad pa vidio bi da sam šta zakačio

i onda mi kažu prvi april

Prijave za CP virtualnu kladionicu - click
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: prvi, travanj

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 12:52.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113