Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi Pucnjava u Nocnom Klubu Fontana u Društvo forumu; Evo me vratio sam se doma 2:39 minuta. Sjedio ja lijepo mirno za stolom, muzika se puštala, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 31-12-05, 01:43   #1 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,740
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Pucnjava u Nocnom Klubu Fontana

Evo me vratio sam se doma 2:39 minuta.

Sjedio ja lijepo mirno za stolom, muzika se puštala, kad odjedanput redari ulaze po stolice, počeli pucati na njih, ne znam točno što se događalo, ali 2 redara su bila ranjena, jednog redara je okrznuo metak i to točno na mjestu di je srce, imao je stvarno sreće, drugi redar je ranjen u nogu. Stajali smo pored i zvali hitnu pomoć. Oni koji su pucali odmah su zatim i pobjegli. Došla je interventa i krim policija, muzika je naravno skroz stala, svjetla su upalila i morali su zapisati sve koji su bili tamo. E sada nisam siguran, ali vidio sam da je još jedan redar ležao na podu. Mislim da je i on bio ranjen. Inače u Fontani svira narodna muzika

Nemožeš vjerovati
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-12-05, 08:07   #2 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,659
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Citat:
Pravi autor: Kristijan
Inače u Fontani svira narodna muzika

Nemožeš vjerovati
ko je još vidio da se puca ispred lokala di trešte narodnjaci... mislim ono stvarno, kamo ide ovaj svijet?????
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-12-05, 08:49   #3 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-01-05
Godina: 26
Poruka: 66
bantic je zabranio reputaciju
Citat:
Pravi autor: Kristijan
Inače u Fontani svira narodna muzika

Nemožeš vjerovati
tamo su ama bas svi miroljubivi :
bantic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-12-05, 12:41   #4 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-10-05
Godina: 31
Poruka: 1,193
Morpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono nešto
zao mi je redara koji su stradali ali cemu cudjenje pa na narodnjacima se uvjek pucalo,pikalo,tuklo i ubijalo.
ostavite se tih jadnih narodnjaka to je potpuno najjadnija muzika koja postoji.
mislim da je ovo svima upozorenje koji slusaju tu vrstu muzike.
zar vam treba da vas neko ubije ni krive ni duzne
Odgovori sa citatom
Star 31-12-05, 12:58   #5 (permalink)
Administrator

Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
u Fontani se još nikad nije ovako neš dogodilo, nikada nije bilo sranja niti nikakve tuče, ovo je prvi puta.
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-12-05, 13:21   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-10-05
Godina: 31
Poruka: 1,193
Morpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono nešto
ma ok ali jeb.. to
nebi me natjerali da tamo uđem ni mrtvog.
svako ima pravo na svoj izbor.
samo se nadam da nebus dobio koji zalutali pa sta bi mi bez tebe
Odgovori sa citatom
Star 31-12-05, 13:26   #7 (permalink)
Administrator

ma neću dobiti nijedan zalutali, a ovaj redar je imao jebene sreće, skinuo je majicu, a metak ga je okrznuo, e okrznuo na dijelu gdje je srce, nemreš vjerovati
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-12-05, 13:40   #8 (permalink)
-PIMPTATICA-

Datum registracije: 01-05-04
Poruka: 1,664
k-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku k-fLiP
http://www.index.hr/clanak.aspx?id=298824

bilić-erić, radio sam za tu firmu.
Odgovori sa citatom
Star 31-12-05, 13:43   #9 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,329
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru
Tako je to kad Mile Kitić digne atmosferu do ludila.

Mile legendo

HornedRapid je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-12-05, 14:06   #10 (permalink)
Administrator

Citat:
Pravi autor: HornedRapid
Tako je to kad Mile Kitić digne atmosferu do ludila.

Mile legendo

Raić drži sve, znam ga. VLADO
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: fontana, klubu, nocnom, pucnjava

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:57.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113