| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Pucnjava u Nocnom Klubu Fontana u Društvo forumu; Evo me vratio sam se doma 2:39 minuta. Sjedio ja lijepo mirno za stolom, muzika se puštala, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Pucnjava u Nocnom Klubu Fontana Evo me vratio sam se doma 2:39 minuta. Sjedio ja lijepo mirno za stolom, muzika se puštala, kad odjedanput redari ulaze po stolice, počeli pucati na njih, ne znam točno što se događalo, ali 2 redara su bila ranjena, jednog redara je okrznuo metak i to točno na mjestu di je srce, imao je stvarno sreće, drugi redar je ranjen u nogu. Stajali smo pored i zvali hitnu pomoć. Oni koji su pucali odmah su zatim i pobjegli. Došla je interventa i krim policija, muzika je naravno skroz stala, svjetla su upalila i morali su zapisati sve koji su bili tamo. E sada nisam siguran, ali vidio sam da je još jedan redar ležao na podu. Mislim da je i on bio ranjen. Inače u Fontani svira narodna muzika Nemožeš vjerovati |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,193
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | zao mi je redara koji su stradali ali cemu cudjenje pa na narodnjacima se uvjek pucalo,pikalo,tuklo i ubijalo. ostavite se tih jadnih narodnjaka to je potpuno najjadnija muzika koja postoji. mislim da je ovo svima upozorenje koji slusaju tu vrstu muzike. zar vam treba da vas neko ubije ni krive ni duzne
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,193
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ma ok ali jeb.. to nebi me natjerali da tamo uđem ni mrtvog. svako ima pravo na svoj izbor. samo se nadam da nebus dobio koji zalutali pa sta bi mi bez tebe ![]()
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: fontana, klubu, nocnom, pucnjava |
« Nova godina?
|
SRETNA NOVA 2006 »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:57.

tamo su ama bas svi miroljubivi
: