| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Račun iz restorana u Dubrovniku u Društvo forumu; to te ja pitam...bilo je 12 osoba (ovo pretpostavljam jer zadnja stavka računa govori o Postavi stola Kol. 12) š... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,902
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Račun iz restorana u Dubrovniku to te ja pitam...bilo je 12 osoba (ovo pretpostavljam jer zadnja stavka računa govori o Postavi stola Kol. 12) što jednostavnom matematičkom operacijom dobjemo da je 1 osoba prosječno potrošila 765Kn ![]() ![]()
__________________ ravnodušan prema plaču i konačno sasvim sam obožavam ilovaču, najbolje je biti sam |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Račun iz restorana u Dubrovniku mogao bi se složiti s tobom...meni je više fascinatna ukupna cifra...ne viđam baš često ovakav račun
__________________ ravnodušan prema plaču i konačno sasvim sam obožavam ilovaču, najbolje je biti sam |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Račun iz restorana u Dubrovniku a i biftek 273kune...mora da je bio jako krvav ![]()
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,392
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Račun iz restorana u Dubrovniku Nije ih bilo 12 nego 17...... ![]() Čitaj račun..... A što se tiče postave stola, to mi je prejako...... Konobar te onako legitimno opelješi i naplati ti što te poslužio...... Slično su nama htjeli podvalit u Pragu..... Nas je bilo desetak a konobar naplatio uslugu za 30 ljudi...... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Račun iz restorana u Dubrovniku e da...ali stonske dagnje (mušule, pedoći) nisu svakave eee ![]()
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:16.