| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Raža usmrtila neustrašivog australskog "lovca na krokodile" u Društvo forumu; ni ja ne bi volio vidit taj film,al kad bi izašao van ne bi mi vrag dao mira ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 78
Poruka: 4,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Raža usmrtila neustrašivog australskog "lovca na krokodile" ni ja ne bi volio vidit taj film,al kad bi izašao van ne bi mi vrag dao mira a da ga ne pogledam.
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Raža usmrtila neustrašivog australskog "lovca na krokodile" Uvijek ti se desi ono sto najmanje ocekujes....
__________________ "The good life, as I conceive it, is a happy life. I do not mean that if you are good you will be happy - I mean that if you are happy you will be good" |
| | |
![]() |
| Tagovi: australskog, krokodilequot, neustras ivog, quotlovca, raza, usmrtila |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 01:33 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 14-07-05 00:42 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 20:38 |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 18:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:06.