Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi reći ono što misliš?????? u Društvo forumu; dragi moji forumaši,evo ja naprimjer razmišljam o tome....kako bi svijet izgledao kada bi svi mi izgovarali ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-04-08, 12:03   #1 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 766
ivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015
reći ono što misliš??????

dragi moji forumaši,evo ja naprimjer razmišljam o tome....kako bi svijet izgledao kada bi svi mi izgovarali ono što nam se vrzma po glavi.....
npr...pričaš sa nekom ribom i razmišljaš "kako joj smrdi iz usta" i jednostavno ni pet-ni šest kažeš joj -aj smrdi ti iz usta
na forumu netko stavi sliku i baš vam je ružan ono do boli...odeš na komentare i napišeš-baš si gadan da ne bi ni bicikli na tebe naslonio...itd,itd....šta mislite o tome??
ak je tema glupa...ono sory...napišite..ej glupa si i ti i tvoja tema
zanima me kako bi svijet izgledao kada bi se tako ponašali.....
ivana0015 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 12:06   #2 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,940
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: reći ono što misliš??????

glupa s...

šalim se

joj to bi bilo nezgodno, isposvađali bi se svi sa svima

mada bi bilo lijepo kad bi svi bili iskreni

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 12:41   #3 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 3,641
white devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono nešto

Manje vishe, bilo bi isto, tacno prepoznam sta mi neko misli u odredjenom trenutku, ne mora nista da kaze...

Verovatno bismo se svi prepucavali non-stop, a niko se ne bi mnogo ljutio...
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 12:43   #4 (permalink)
irm
Banned

Datum registracije: 16-01-08
Poruka: 2,584
irm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku irm Pošalji poruku preko MSN-a korisniku irm

bilo bi BANana koliko hočeš
irm je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 12:49   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,840
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

hmm.. pa kad ja blebnem nesto sto mi prvo padne na pamet.. obicno se ljudi naljute...
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 13:22   #6 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Poruka: 6,924
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

općenito je dobro govoriti što misliš ali ipak mislim da je ponekad bolje ne reći jer ako ne kažeš tebi je svejedno a opet druga osoba nije uvrijeđena. ovo mislim kad su u pitanju neke sitnice

ali ako su ozbiljne stvari u pitanju onda je dobro reći ono što misliš i odmah riješiti te stvari na startu
fat_boy_slim je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 13:32   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 21
Poruka: 2,521
Arylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Kad bi govorili svima što nam je na pameti, autoriteti se više ne bi poštovali i društvo bi propalo.
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 14:10   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 23
Poruka: 3,039
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

Ja nastojim biti iskren s ljudima a mislim da bi to i drugi trebali,ali ponekad jednostavno treba presutiti
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 14:39   #9 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 02-08-07
Poruka: 3,641
white devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono nešto

...svi bismo u tudjim ocima bili okarakterisani kao prosti, nevaspitani, nekulturni.... Kazes bossu: "jebem ti sve po spisku, na sta ti ja ovde licim, idiote jedan!!!" A ovako samo:"aha" i "uradicu to" dok ti se u glavi motaju razne psovke!
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 15:43   #10 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 766
ivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015

istina-to prešućivanje možemo nazvati i lijepim odgojem tj.kulturom
ali isto tako mislim i da je to prešućivanje uvelike bitan za nastanak čireva na želucu i istresanje na nedužnim žrtvama kao naprimjer roditeljima,dečku,mužu,djeci....
na poslu te,kao što kažeš,šef izjebe kao malog majmuna a ti se smješkaš i vičeš da da a šaka u grlu stoji i imaš osjećaj da ćeš eksplodirati pa takav dođeš kući pa po ukućanima....bolje onda šefa sterati u kurac koji je i krivac za sve....
da ali kužim-to ne prolazi u stvarnom svijetu....
ivana0015 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:56.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103