| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi reći ono što misliš?????? u Društvo forumu; dragi moji forumaši,evo ja naprimjer razmišljam o tome....kako bi svijet izgledao kada bi svi mi izgovarali ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas | reći ono što misliš?????? dragi moji forumaši,evo ja naprimjer razmišljam o tome....kako bi svijet izgledao kada bi svi mi izgovarali ono što nam se vrzma po glavi..... npr...pričaš sa nekom ribom i razmišljaš "kako joj smrdi iz usta" i jednostavno ni pet-ni šest kažeš joj -aj smrdi ti iz usta na forumu netko stavi sliku i baš vam je ružan ono do boli...odeš na komentare i napišeš-baš si gadan da ne bi ni bicikli na tebe naslonio...itd,itd....šta mislite o tome?? ak je tema glupa...ono sory...napišite..ej glupa si i ti i tvoja tema zanima me kako bi svijet izgledao kada bi se tako ponašali..... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: reći ono što misliš?????? glupa s... šalim se ![]() joj to bi bilo nezgodno, isposvađali bi se svi sa svima ![]() mada bi bilo lijepo kad bi svi bili iskreni
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 3,641
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: reći ono što misliš?????? Manje vishe, bilo bi isto, tacno prepoznam sta mi neko misli u odredjenom trenutku, ne mora nista da kaze... Verovatno bismo se svi prepucavali non-stop, a niko se ne bi mnogo ljutio...
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka
Poruka: 6,924
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: reći ono što misliš?????? općenito je dobro govoriti što misliš ali ipak mislim da je ponekad bolje ne reći jer ako ne kažeš tebi je svejedno a opet druga osoba nije uvrijeđena. ovo mislim kad su u pitanju neke sitnice ali ako su ozbiljne stvari u pitanju onda je dobro reći ono što misliš i odmah riješiti te stvari na startu |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,039
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: reći ono što misliš?????? Ja nastojim biti iskren s ljudima a mislim da bi to i drugi trebali,ali ponekad jednostavno treba presutiti
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 3,641
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: reći ono što misliš?????? ...svi bismo u tudjim ocima bili okarakterisani kao prosti, nevaspitani, nekulturni.... Kazes bossu: "jebem ti sve po spisku, na sta ti ja ovde licim, idiote jedan!!!" A ovako samo:"aha" i "uradicu to" dok ti se u glavi motaju razne psovke!
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: reći ono što misliš?????? istina-to prešućivanje možemo nazvati i lijepim odgojem tj.kulturom ali isto tako mislim i da je to prešućivanje uvelike bitan za nastanak čireva na želucu i istresanje na nedužnim žrtvama kao naprimjer roditeljima,dečku,mužu,djeci.... na poslu te,kao što kažeš,šef izjebe kao malog majmuna a ti se smješkaš i vičeš da da a šaka u grlu stoji i imaš osjećaj da ćeš eksplodirati pa takav dođeš kući pa po ukućanima....bolje onda šefa sterati u kurac koji je i krivac za sve.... da ali kužim-to ne prolazi u stvarnom svijetu.... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:56.