Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi reći ono što misliš?????? u Društvo forumu; ....zato ja svima odbrusim, al' kulturno-umetnicki!...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-04-08, 16:57   #11 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,133
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi
Re: reći ono što misliš??????

....zato ja svima odbrusim, al' kulturno-umetnicki!
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 12:40   #12 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 1,381
Agness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono nešto

Kad želim nekome nešto reći, to je obično da mu približim neke stvari koje trenutno ne vidi, s dobrom namjerom, inače ne bacam vrijeme na to... I uvijek lijepo upakujem, jer mi je cilj postići neki uspjeh a ne nekoga naljutiti.
Nemam običaj odbrusiti, više sam ''misleći tip'', ljudi koji mi ne znače ništa u životu jednostavno ne mogu doprijet do mene sa sitnim glupostima, dok one koje volim sačekam pa im kažem u pravom trenutku neki savjet (vezano za nemili događaj)
I super funkcioniram s ljudima, i kasnije nemam obično problema da se ponavljaju ''greškice''.
Dobro, ima dana kad ''iziđem'' iz sebe ali to je obično kad sam zbog nečeg drugog izrevoltirana, pa mi je to ventil, ali inače sam tihi igrač, u pravilu (ali iznimka potvrđuje pravilo, hehehe)

Zadnji Uredio Agness : 07-04-08 u 12:43.
Agness je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 12:47   #13 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-03-08
Godina: 22
Poruka: 383
olja se izdvaja iz maseolja se izdvaja iz maseolja se izdvaja iz mase

istina je povezana i s namjerom, ako ti je cilj da nekog povrjedis, onda bolje da to zadrzis za sebe. ali, ako to radis za necije dobro, onda je oke, tu i tamo biti brutalno iskren.
s druge strane, uvjek bolje reci sto mislis, da, ali ne treba se opet razmetati s tim..

Zadnji Uredio olja : 07-04-08 u 12:49.
olja je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 12:49   #14 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 1,381
Agness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono nešto

Ma, i ja znam biti gruba kad je neophodno (to drugi kažu), ali mi oproste nekako... hehehe...
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 17:04   #15 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,169
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

Ako nemas nesto pametno za reci, rade onda nista ne kazi.. Ovako je ok, iako mi malo grubo zvuci, kad se to tako kaze. Radje bih uz to obrazlozila s necime, npr. uopce mi se ne svidas na slici, imas to i to, to ne volim na muskome.. Ipak je ljepota stvar ukusa.
A za ovo smrdi ti iz usta.. A sta ja znam, osobno to kazem ljudima, ali ne na neki ruzan nacin, tek toliko da si uzmu zvaku ili operu zube..
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 17:21   #16 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 02-06-07
Godina: 29
Poruka: 1,771
opaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masi

Kada se radi o ljudima do kojih mi je stalo uvijek sam iskrena, samo biram trenutak kada ću im reći svoje mišljenje. Dakle trudim se da ih svojim dobronamjernim komentarima ne osramotim, već im dam do znanja uvijek na samo.
Ukoliko se radi o usputnim ljudima sa kojima sam u kratkotrajnom kontaktu istrpim ih bez da im dajem svoje mišljenje o njima. Ako me pitaju, reći ću im bez problema.
Inače sam za to da mi se kaže direktno i bez okolišanja...možda tog trenutka mi neće biti drago ali ću svakako preispitati svoje ponašanje
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:05.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108