| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi recimo ne pederizaciji u Društvo forumu; Citat: Gogy je napisao: Citat: silver18 je napisao: ...Homofobi... Šta vas boli kara za homoseksualce? Slažem se da se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | ||
| wayward | Re: recimo ne pederizaciji Citat:
.A što se tiče ovih Bogobojaznih,ako su doista vjernici netrebaju nikoga osuđivati,ako im netko treba suditi,onda je to milostivi Bog,a ne ljudi.Na kraju krajeva homoseksualac se ne postaje,nego se takav rodi (nije to vjera da uđeš u neku zgradu i prihvatiš neku religiju za svoju,tj nije stvar osobnog odabira),a ako se takav rodio znači da ga je stvorio Bog,kakve posebne države.A što se tiče usvajanja dijece,nisam ni protiv toga,heteroseksualni parovi mogu biti životinje prema dijeci pa je to u redu zato što su "normalni"?Koji je uvijet usvajanja dijece,seksualna orijentacija ili da li će ta dijeca moći odrasti bez trauma nasilja.Jebote ovo sam razvuko.Ko je pročito sve svak(i)a mu dala. | ||
| | |
| | #12 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: recimo ne pederizaciji Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-11-04 Lokacija: Zagreb,Trnje
Poruka: 1,864
![]() | Re: recimo ne pederizaciji E, Pharaoh, ovo šta si napisao, je nešto najpametnije šta sam na ovom forumu pročitao. Svaka čast, slažem se sa svim šta si tu napisao.
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: recimo ne pederizaciji Citat:
joke
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #16 (permalink) | ||
| prof. Foruma Datum registracije: 01-11-04 Lokacija: Zagreb,Trnje
Poruka: 1,864
![]() | Re: recimo ne pederizaciji Citat:
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje | ||
| | |
| | #17 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: recimo ne pederizaciji Ne hvala nisam gay
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #19 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: recimo ne pederizaciji Ne nimalo
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #20 (permalink) |
| wayward | Re: recimo ne pederizaciji [/quote] Nasilja prema djeci je uvijek bilo i uvijek će biti... tu baš nema previše pomoći... ali zamisli kod homoseksualaca kad to dijete krene u školu... svi bi ga zajebavali... možda čak i tukli... Gogy,sugrađanine moj.U ovom našem primitivnom mjestašcu me to uopće nebi čudilo.No zamisli ovo,njega bi dva tate mogli naučit samoobranu ,zaboravio sam reći da smatram homoseksualne parove (gay,lesbian) liberalnijima od većine heteroseksualnih,pa mislim da bi to dijete imalo veću mogućnost odabira onog što želi,manimo se stereotipnih američkih gay serija,tu su popularne borilačke vještine,npr zašto novi Crocop nebi bio usvojeno dijete homoseksualaca? |
| | |
![]() |
| Tagovi: pederizaciji, recimo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Prvi put | Baltazar | Baš Razno | 10 | 28-12-05 19:00 |
| tech citati | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 1 | 09-03-05 23:46 |
| Zasto je pivo bolje od zenske | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 26-04-04 00:01 |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:11.

i protiv tih parada... nek si sami doma prave partye pa nek tam rade šta oće...
.A što se tiče ovih Bogobojaznih,ako su doista vjernici netrebaju nikoga osuđivati,ako im netko treba suditi,onda je to milostivi Bog,a ne ljudi.Na kraju krajeva homoseksualac se ne postaje,nego se takav rodi (nije to vjera da uđeš u neku zgradu i prihvatiš neku religiju za svoju,tj nije stvar osobnog odabira),a ako se takav rodio znači da ga je stvorio Bog,kakve posebne države.A što se tiče usvajanja dijece,nisam ni protiv toga,heteroseksualni parovi mogu biti životinje prema dijeci pa je to u redu zato što su "normalni"?Koji je uvijet usvajanja dijece,seksualna orijentacija ili da li će ta dijeca moći odrasti bez trauma nasilja.Jebote ovo sam razvuko.Ko je pročito sve svak(i)a mu dala.

Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje
joke