genijalan je taj ABP. meni ju je automatski blokirao, samo sam vidio bijelu crtu na ekranu.
pa sam pomislio da mi se sjebo monitor...![]()
Raspravljate o temi Reklama u Baš Razno forumu, dio Društvo foruma; evo svima voljena reklama se pojavila, a vidim da neki imaju problema s istom. pa evo skinite adblock + https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1865 ...
genijalan je taj ABP. meni ju je automatski blokirao, samo sam vidio bijelu crtu na ekranu.
pa sam pomislio da mi se sjebo monitor...![]()
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
Ima li kakvo rjesenje za nas koji smo presli na chrome? Osim da se vratimo na ff magarca![]()
zalijepiš bijeli komad trake preko tog dijela ekrana i imat ćeš situaciju kao i mi.
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
cek raven sto je tebi tako strasnomeni je bila crta od oko 2.5-3mm debljine. puno manje nego ona sugava reklama.
ww bojim se da ne, ima nesto sto je navodno slicno, al ne znam koliko je cist i kako djeluje jer chrome koristim jako malo.
necu, onda cu imati ekran potpuno prekriven bijelim trakama.
Malo guglam, ali ne vidim neko pozitivno i korisno rjesenje za chrome.![]()
Jos se nabila na sredini...![]()
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
Jel to onda nova verzija foruma?