| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Reklame u Društvo forumu; Koje su vam najbolje, koje su vam najgore? Vas je kad koja reklama natjerala da nešto kupite?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: Reklame najgore reklame su za Tix, najbolje za pivo, i ne nikad me nije reklama natirala da kupim nesto
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 33
Poruka: 903
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Reklame nemrem se sjetit najbolje. nije loša ona za sladoled mili moj milijunčiću s bitorajcem, super je skinuo one likove ![]() najiritantnija a i nerazumljiva je: subrina boja za kosu. žena prolazi pored nekih frajera i zamahuje kosom, a oni padaju na koljena. aiiii....
__________________ You only live twice |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Reklame Najgore su mi one iritantne tv prodaja top shop reklame, i na htv one reklame sa knjigama svaki put isto za poludit!A najbolje reklame mi ima karlovačko i coca cola je nekad imala zakon reklame. Al ova od Tele2 mi je najbolja: ![]() ![]()
__________________ ...well reality is due, what you say just can't be true when the story is streched and so far fetched that you're lacking an excuse- you lied... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,116
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Reklame .. pa šta nije najbolja od coca-cole?!!!!sad si me razočarao ![]() a i odao si se malo, ipak nisi toliki fan cole, jer da jesi kao iz topa bi odgovorio ![]()
__________________ oj hilterico jebem li ti zube, zbog tebe me i cure više ne ljube |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,214
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Reklame zakon su mi od ove o+nove od leda. mili moj milijunčiću!
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
![]() |
| Tagovi: mediji, reklame |
« Zivot u Kini
|
hipnoza »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:56.

svaki put isto za poludit!