| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Reklame na autu ? u Društvo forumu; U naš mali grad došli neki likovi, neka firma koja nudi oglašavanje na osobnim automobilima uz mjesečnu nadoknadu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-08-07 Godina: 34
Poruka: 10
![]() | Reklame na autu ? U naš mali grad došli neki likovi, neka firma koja nudi oglašavanje na osobnim automobilima uz mjesečnu nadoknadu od 1200 - 1800 kn. ovisi o broju i položaju reklama na autu. Jel neko, ima nekakovo iskustvo ? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: Reklame na autu ? Boli me stojko za reklame na autu....žao mi uništit auto naljepnicama ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Reklame na autu ? Ja sam za, imam kombi sa puno praznog prostora za reklame pa nek lijepe ako plate
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-10-07 Lokacija: Slavonac Godina: 21
Poruka: 49
![]() | Re: Reklame na autu ? ALI morate platiti nekih 120 kuna,ugovoor na 12 godina itd... Nemojteme drzati za rijec ali bio je moj stari i tako je nesto bilo. usput , auto nesmije biti stariji od 7 god
__________________ Jel ima tko kakvu ideju? |
| | |
![]() |
| Tagovi: autu, reklame |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:53.