Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi Req: Ban u Društvo forumu; ja bi mogao malo ohladiti kad me ova hladnoca nije dosla glave.. a kaj sam stvarno tak los?...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 30-11-07, 23:42   #31 (permalink)
Dr.sc. foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,662
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
Re: Req: Ban

ja bi mogao malo ohladiti kad me ova hladnoca nije dosla glave..

a kaj sam stvarno tak los?
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 01-12-07, 12:07   #32 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,068
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

jebate, dobra joj je ideja!

a ja nisam jučer bio pa gledam kak je uspjela popit bananu..

ko da ona neće svejedno čitati postove bez logiranja.

dada, ak ovo čitaš: uči, jebate ćuk ludi! oću ja možda uvjet davat za tebe!?
ševa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 02-12-07, 13:41   #33 (permalink)
animal slave

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 6,373
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Jeje, nema Dade na tjedan dana ...sinoć se pozdravile na skypeu.
Ali super joj je ideja.

Ja ga planiram tražiti u 2mj ako do tad ne poberem prirudnim putem. 2mj je rezerviran za učenje i polaganje ispita, ne vuče mi se ova zadnja godina u beskonačnost.
Star 02-12-07, 14:00   #34 (permalink)
obožava djevice

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,504
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Ja ionak ništa pametno ne radim u životu, ne učim, zatucana sam i želim takva i ostati. Hvala, ne bi bananu, volim spamati po forumu.
Star 02-12-07, 15:21   #35 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 06-04-07
Godina: 19
Poruka: 2,179
dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dave

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
Ja ionak ništa pametno ne radim u životu, ne učim, zatucana sam i želim takva i ostati. Hvala, ne bi bananu, volim spamati po forumu.
nesto slicno tome i ja kazem
da nikad nece nestat' sa mojih usana
dave je offline  
Star 02-12-07, 17:00   #36 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 20,225
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

pozdravila vas dadyml sve preko skajpa

vidim nema novih kandidata za ban

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Star 02-12-07, 18:26   #37 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 14-05-06
Poruka: 531
grim se izdvaja iz mase

hvala - ne hvala
Star 02-12-07, 20:25   #38 (permalink)
Banned

Datum registracije: 09-11-07
Poruka: 48
Kretencina666 se izdvaja iz mase

pa ja zbog same cinjenice da sam kretencina, ali nemojte, jer cu ja radije napravit novi account nego da ne spamam i ne vrijedjam ljude po forumu
Kretencina666 je offline  
Star 02-12-07, 22:28   #39 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 06-07-07
Godina: 21
Poruka: 409
ldeanl se izdvaja iz maseldeanl se izdvaja iz maseldeanl se izdvaja iz maseldeanl se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ldeanl

Evo kako se djele banovi

(dobro za avatar)

"legend"
opet moram obrazložit nick ---> link
ldeanl je offline  
Star 02-12-07, 23:22   #40 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Poruka: 6,068
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
pozdravila vas dadyml sve preko skajpa

vidim nema novih kandidata za ban
pozdravi dadu i stavi je na ignore ak bu previše zabušavala na skypeu. mora dati uvjet!
ševa je offline  
Zatvorena Tema
Tagovi: ban, req

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:05.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113