| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Req: Ban u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Cudomix jel se smije trazit ban za nekog drugog? Mislim da ne, nije primjereno bar po meni ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Req: Ban Mislim da ne, nije primjereno bar po meni ![]() Ako ti netko smeta pošalji pm nekome od modova i objasni o čemu se radi.
__________________ Rise up this mornin', Smiled with the risin' sun... "legend" opet moram obrazložit nick ---> link Zadnji Uredio fat_boy_slim : 12-01-08 u 19:23. |
| |
| | #63 (permalink) |
| Purger | Re: Req: Ban Malo ima kandidata ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| |
| | #66 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,325
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Req: Ban Molio bih poštovane modove (onog koji to može) da me bannira na mjesec dana ako može... Ako ne onda tu negdje, 2, 3 tjedna... Mislim ozbiljno i hvala onom koji to učini ![]()
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| |
![]() |
| Tagovi: ban, req |
« kubanke
|
Hrabrost ili ludost! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:16.

--->