| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Req: Ban u Društvo forumu; jel mogu ja dobiti ban na 10 min samo da vidim kako je to nadam se da necu nikad dobiti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) |
| charolastra | Re: Req: Ban mislim da na nijednom forumu ne možete ovako tražiti ban iz osobnih razloga ili tako nešto, barem ja nisam dosad vidio koliko je to dobro ili ne, ne znam. mislim da je ako pomogne kod nekog važnog ispita ili nečeg sličnog. opet to ne znači da je ovo iz zajebancije i da ćemo sad svi tražiti da vidimo kako to izgleda hvala
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
| | #76 (permalink) | |
| next best thing | Re: Req: Ban Citat:
u nadi je spas(oje)
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... ... I WAS ............. .......... HERE ....... | |
| |
| | #79 (permalink) |
| Veteran | Re: Req: Ban Ako baš želiš ![]() Vidimo se za mjesec dana ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
![]() |
| Tagovi: ban, req |
« kubanke
|
Hrabrost ili ludost! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:23.

na mjesec ili koliko vec moze