| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi riješite zagonetku u Društvo forumu; U nekom društvu ispričan je slijedeći istiniti događaj: čovjek je spavao na klupi u parku i sanjao da je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Celebrity | U nekom društvu ispričan je slijedeći istiniti događaj: čovjek je spavao na klupi u parku i sanjao da je srednjovjekovni vitez u oklopu koji se bori za ruku lijepe princeze. Baš u trenutku kada se u snu sudario sa kopljem viteza protivnika,neki prolaznik ga je htio probuditi pa ga je ubo vrhom kišobrana - čovjek je pomislivši da je to koplje, dobio infarkt i na mjestu umro. netko od slušaoca je, međutim, rekao da priča nije istinita, ZAŠTO? ![]()
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,928
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: riješite zagonetku e bio sam ja u tom društvu ali mi se jednom trenu, po običaju, prisralo pa sam napustio dvoranu... poslije su se svi smijali, a ja nisam čuo odgovor čestitke eowyn ![]()
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Celebrity | Re: riješite zagonetku bravo eowyn, imam ja još jednu! dva su čovjeka trebali prijeći rijeku. na pustoj obali je bio čamac u koji je mogao stati samo jedan čovjek, a u okolici nije bilo mostova. oboje su ,međutim, tim čamcem (nitko nije plivao ni letio) prebacili preko rijeke i nastavili put. kako su to izveli?
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: rjesavanje zagonetki, zagonetka, zagonetke |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:06.

tužna sam i razočarana,šta se nitko ne želi ni potruditi ukljičiti moždane vijuge????