| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi riješite zagonetku u Društvo forumu; Rješenje je nešta kao noć i dan, mjesec i dan ili tako nešta?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #44 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: riješite zagonetku dogovorili su se da će se srest ispred jedne zgrade i radnicima koje su radilu u nekom stanu je ispao klavir s balkona i pogodio mladića
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| Celebrity | Re: riješite zagonetku Citat:
ona je direktno utjecala na to,ne indirektno točan odgovor: bili su trapezisti (akrobati) ![]()
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! | |
| | |
| | #48 (permalink) |
| charolastra | Re: riješite zagonetku I mislio sam da je nešto jednostavno ![]() Imaš + za ovu temu ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Celebrity | Re: riješite zagonetku hvala,hvala! slijedi novi zadatak: čovjek je upravo završio uređenje novoizgrađene kuce i zaključio da mu je potrebna još samo jedna stvar. Otišao je u trgovinu. rekao je šta mu treba i pitao za cijenu. "jedan košta sto kuna" kaže prodavač. "meni treba dvjesto", kaže čovjek, aprodavač odgovori "to će koštati tristo kuna". čovjek plati koliko je traženo i odnese kući ono što je kupio. pitanje: šta je čovjek kupio? napomena:svi brojevi su u dekadskom obliku,prodavač nije pogriješio,ne postoji nikakav popust, poseban tretman ili malverzacija; svi detalji u priči su bitni ugodno mozganje vam želim ![]()
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: rjesavanje zagonetki, zagonetka, zagonetke |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:50.

cirkus od smrti. kaj, zaštitnu mrežu sigurno je progorio žongler s vatrom?