| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi rizla intervju topic.. u Društvo forumu; Neznam jel ovo postoji tu na cp-u,znam da ima ponekih odgovora po raznim topicima i da je vec ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Kakva vam je ideja oko intervjua ? | |||
| dobra | | 34 | 100.00% |
| losa | | 0 | 0% |
| Glasači: 34. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: peanuts and penis gigantica
Poruka: 1,178
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | rizla intervju topic.. Neznam jel ovo postoji tu na cp-u,znam da ima ponekih odgovora po raznim topicima i da je vec dosta osobnih pitanja odgovoreno kroz razne topice al bilo bi ok ako ko ima volje,zelje i stalo mu je do zajebancije da svaki mjesec ili tjedan ovisi do zainteresiranosti napravim intervju sa nekim memberom sa croportala onako kroz salu i zajebanciju,ne pre dug i ne pre kratak sa osobnim pitanjima,pitanjima oko croportala i pitanjima oko vanjskog svijeta...naravno nikoga se nesili da odgovara na odredena pitanja. Znam da ce nekima bit glupo al eto evo anketa pa glasujte da vidim zainteresiranost ![]()
__________________ Harold: Dude, we're so high right now! Kumar: We're not low! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,057
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: rizla intervju topic.. clank je spammer ahahahhah ahahah
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-12-07 Lokacija: Černobil Godina: 24
Poruka: 2,909
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: rizla intervju topic.. podržavam tvoju ideju, ali ne podržavam ono što si napisao da sam spamer pošto me stalno nazivate spamerom odlučio sam da ću smanjit postanje što sam i učinio sa nekada 150-200 postova po danu ja sam odlučio od petka smanjit broj postova i došao sam na jedva 20 postova po danu(uključujući i igre bez granica) i opet me nastavljete zbog toga zajebavat ![]() Zadnji Uredio Clank : 11-05-08 u 12:26. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: rizla intervju topic.. Ovo nije tema o tebi nego o Rizlinoj ideji. Ti očito ne kužiš da je tvoje spamanje svima iritantno i dosadno i nimalo duhovito tako da, ako si i smanjio postanje, još uvijek si zaslužio reputaciju bez konkurencije najvećeg spammera. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-12-07 Lokacija: Černobil Godina: 24
Poruka: 2,909
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: rizla intervju topic.. znam da tema nije o meni, ali zašto je morao umetnutu u anketu ˝clank je spamer ˝ ako to nema ikakve veze s njegovom temom ja sam napisao da podržavam njegovu ideju, ali da mi se ne sviđa što me svi shvaćaju samo kao spamera ja spamam u igrama bez granica i to je pod forum koji je stvoren za spamanje, a ne za neke dubokoumne teme |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:27.

ahahah