Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi rizla intervju topic.. u Društvo forumu; Neznam jel ovo postoji tu na cp-u,znam da ima ponekih odgovora po raznim topicima i da je vec ...

Vidi Rezultate Anketa: Kakva vam je ideja oko intervjua ?
dobra 34 100.00%
losa 0 0%
Glasači: 34. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-05-08, 00:36   #1 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 1,178
RizLA ima ono neštoRizLA ima ono neštoRizLA ima ono neštoRizLA ima ono neštoRizLA ima ono neštoRizLA ima ono nešto
rizla intervju topic..

Neznam jel ovo postoji tu na cp-u,znam da ima ponekih odgovora po raznim topicima i da je vec dosta osobnih pitanja odgovoreno kroz razne topice al bilo bi ok ako ko ima volje,zelje i stalo mu je do zajebancije da svaki mjesec ili tjedan ovisi do zainteresiranosti napravim intervju sa nekim memberom sa croportala onako kroz salu i zajebanciju,ne pre dug i ne pre kratak sa osobnim pitanjima,pitanjima oko croportala i pitanjima oko vanjskog svijeta...naravno nikoga se nesili da odgovara na odredena pitanja.
Znam da ce nekima bit glupo al eto evo anketa pa glasujte
da vidim zainteresiranost
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-05-08, 00:41   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,057
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi
Re: rizla intervju topic..

clank je spammer ahahahhah ahahah
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-05-08, 07:52   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Poruka: 1,443
Volcom se izdvaja iz maseVolcom se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku Volcom Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Volcom Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku Volcom

clank je spamer
Odgovori sa citatom
Star 11-05-08, 11:05   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Poruka: 2,495
Arylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

A jeste trube, go, RizLA, go, go...

Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-05-08, 11:16   #5 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 3,607
white devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono nešto

Go go go go go....

By the way, clank je spammer!
Odgovori sa citatom
Star 11-05-08, 11:34   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 14-07-07
Godina: 24
Poruka: 1,470
mmrki se izdvaja iz masemmrki se izdvaja iz masemmrki se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mmrki Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mmrki

Rizla, imaš moju podršku
Odgovori sa citatom
Star 11-05-08, 12:19   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-12-07
Poruka: 2,909
Clank se izdvaja iz maseClank se izdvaja iz maseClank se izdvaja iz maseClank se izdvaja iz mase

podržavam tvoju ideju, ali ne podržavam ono što si napisao da sam spamer

pošto me stalno nazivate spamerom odlučio sam da ću smanjit postanje
što sam i učinio
sa nekada 150-200 postova po danu ja sam odlučio od petka smanjit broj postova i došao sam na jedva 20 postova po danu(uključujući i igre bez granica) i opet me nastavljete zbog toga zajebavat

Zadnji Uredio Clank : 11-05-08 u 12:26.
Clank je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 11-05-08, 12:41   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Arylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Ovo nije tema o tebi nego o Rizlinoj ideji.

Ti očito ne kužiš da je tvoje spamanje svima iritantno i dosadno i nimalo duhovito tako da, ako si i smanjio postanje, još uvijek si zaslužio reputaciju bez konkurencije najvećeg spammera.
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-05-08, 12:46   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-12-07
Poruka: 2,909
Clank se izdvaja iz maseClank se izdvaja iz maseClank se izdvaja iz maseClank se izdvaja iz mase

znam da tema nije o meni, ali zašto je morao umetnutu u anketu ˝clank je spamer ˝ ako to nema ikakve veze s njegovom temom
ja sam napisao da podržavam njegovu ideju, ali da mi se ne sviđa što me svi shvaćaju samo kao spamera

ja spamam u igrama bez granica i to je pod forum koji je stvoren za spamanje, a ne za neke dubokoumne teme
Clank je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 11-05-08, 12:50   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Ali to ne umanjuje činjenicu da si naporan. U svemu treba imat mjeru, pa i u tome.
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:27.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103