| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi rizla intervju topic.. u Društvo forumu; [Iskreno meni Clank i njegovo spamanje uopće ne smeta, njegova stvar, al isto tako je činjenica da on jeste spamer (... |
| Vidi Rezultate Anketa: Kakva vam je ideja oko intervjua ? | |||
| dobra | | 44 | 97.78% |
| losa | | 1 | 2.22% |
| Glasači: 45. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,376
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: rizla intervju topic.. [Iskreno meni Clank i njegovo spamanje uopće ne smeta, njegova stvar, al isto tako je činjenica da on jeste spamer (u igrama bez granica), i da ako neko kaže da je on spamer to ne bi trebala biti nikakva uvreda s obzirom da on to i je i sam prizna, jer na njemu samom je dal će on bit spamer ili neće. Al isto tako je činjenica da on ne piše postove zaredom, osim možda u igrama bez granica, ne znam jer tamo ne zalazim baš puno, što znači da on ne sjebe drugima teme sa svojim spamanjem i ostalim sranjima ko neki kreteni koji znaju doći (i brzo otići )Nije on jedini koji se tamo ide zajebavat, jebote kolko bi samo daidza imo postova da se postovi broje u igrama , a njega niko ne proziva spamerom, zašto? Zato što je supermod? Ne, zato što "spama" tamo di je to dozvoljeno i di je to neki "cilj". npr, ajmo brojat do bla bla bla, tema od 20000 poruka, ....Dakle, Clank boli te qrac što te prozivaju spamerom, jer da si ti zapravo spamo i prekršio pravila ti bi najvjerojatnije još davnih dana popio bananu, što znači da nisi prekršio nikaka pravila, zato se nemoj obazirat na te provokacije.] A sad o rizlinoj ideji, moglo bi bit zanimljivo, ako se ikad realizira
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #22 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-12-07 Lokacija: Černobil Godina: 24
Poruka: 3,351
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: rizla intervju topic.. Citat:
Citat:
sve je dobro napisano hvala vam što me ismijavate svi ![]() ja se znam našalit na svoj račun, ali kada je sve to u granicama normale, a ako vam moje spamanje nije u normalno stavite me na ignore kao što je joks rekao i još nešto u xarfaxusovom potpisu lijepo piše: ˝Clank je spammer, i moj brat sahataba takodjer˝ tu piše da je i još netko spamer nije samo sahataba, već ima i drugih, ali samo mene napadate ![]() Zadnji Uredio Clank : 11-05-08 u 17:16. | ||
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: rizla intervju topic.. Citat:
i sl., mozda zato i ti toliko ispadas spammer...mozda ja i jesam spammer ili nisam... ne znam zasad nikakvih primjerbi nisan dobija ni upozorenje, a velik broj postova je produkt poprilicnog broja sati provedenih na CP-u @topic fora ideja
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am | |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-12-07 Lokacija: Černobil Godina: 24
Poruka: 3,351
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: rizla intervju topic.. od modova sam dobio samo jednu primjedbu i to je bilo kad sam bio na godišnjem i spamao sam duplo više nego što sam spamao neki dan(mislim u četvrtak) sahataba, znam da je to napisao iz zafrkancije i rekao sam da nisi samo ti već ima i drugih i činjenica je da sam najveći, ali kao što je daka rekao: Citat:
![]() | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,650
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: rizla intervju topic.. ala ovog clanka on se uvridia,a ja tebe stavia ko trecu opciju jos da ti dignem reputaciju posto si moj idol tu na forumu ![]() a ti mare sta se imas svadat sa clankom znas da mu ni čak noris nije ravan,znas u kojoj si opasnosi onda ![]()
__________________ "Remarkable boy. I do admire your courage. I think I'll eat your heart." |
| | |
| | #27 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,650
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: rizla intervju topic.. s obzirom da su glasovi 100% za dobra i cudom nema za lose/protiv ![]() prvi intervju ce bit ubrzo,osoba koja treba bit intervjuirana ce dobit ponudu pa cemo vidit oce pristat,te dogovorit neko vrime kad je slobodna ![]() sta ce tice samog intervjua moze bit textualan ili vizualan ovisi sve do osobe kakvu ima zelju,naravno mozemo se dogovorit na msn,icq,raznoraznim messengerima,pm preko foruma,a moze i uzivo ako je zensko ![]() isto tako ako ko ima zelju od vas moze dat ode prijedlog za pitanje pa ce i to bit upotrebljeno u svrhe intervjua,nema veze jel blago ili vulgarno,osoba koju se pita nemora odgovorit na sva pitanja ![]()
__________________ "Remarkable boy. I do admire your courage. I think I'll eat your heart." Zadnji Uredio RizLA : 11-05-08 u 21:50. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,604
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: rizla intervju topic.. bez zajebancije...ja uopće nisam skužila da clank spamma.....
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #29 (permalink) |
| charolastra | Re: rizla intervju topic.. ima puno većih spamera od clanka ovdje, samo što su ljudi prepristojni da im to kažu uglavnom, tema nije clank nego intervjui, držite se toga inače ću zatvoriti temu!
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #30 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,604
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: rizla intervju topic.. dobro i koga ćemo prvo intervjuirati?! kako se to bira uopće?? i tko intervjuira?
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
« Ko je proizvodio/proizvodi 70-ih /80-ih Polo (cola, narandza, tonic...)?
|
Tko od vas svira klavir?mislim da ću ja početi »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:16.

)

i sl., mozda zato i ti toliko ispadas spammer...