| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi ruzne manekenke u Društvo forumu; ne znam kaj sereju dečeci... nosim ti revije, ko što rekoh, kupaćih gaćica (... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,507
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ruzne manekenke ne znam kaj sereju dečeci... nosim ti revije, ko što rekoh, kupaćih gaćica (ponekad i muške tangice nabacim) , hehe, kak sam si zločest... bil sam ti na brodu ljepote sa suzy, joj kak sam se smijal sa onima iz večernje škole, čoeče kaj si ti zadnje vrijeme nosila? jel imaš koji pictorial za pokazat? joj kak super da postoji neko na forumu ko me razumije ![]()
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Veteran | Re: ruzne manekenke Cuki gdje je baza Suzy agencije u Svinjarevcima?
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,507
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ruzne manekenke ma jojoks , nema suzy agencije u svinjarevcima nego u selu do, u bogdanovcima, jesi hrgaste manekenka, da si stvarno u tom poslu kak veliš znala bi već moje ime u svijetu mode. suzy me na audiciji odmah prozvala 'macho' i po tome me svi znaju tamo... a onaj kleva, taj mode nije videl, prasac neobrijani
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,364
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ruzne manekenke eeee da !! tzukius je legenda u manekenstvu!! bar da sam i ja lijep kao on pa da mogu bit poznati maneken![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #26 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,221
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ruzne manekenke ma sad ja znam koga zovu macho,da nisi ti mali frkovic zeljko?????????aaaaa?????????il antonio koji sad kao hoda sa super silvom....a kaj se kleva ne brije???????morda je to sad u modi a vi ne kuzite,,heheheheheheheheheh ![]() |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,098
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ruzne manekenke Citat:
Slike, djevojko draga.... SLIKE!!!! Inače ti nitko neće vjerovat, i svi ćete samo zajebavat (što se već događa)... Mogu i ja kazat kako imam kurčinu od 28 cm i jaja veličine nojevih, i da mi nije jasno zašto ovi liliputanci od 15-16 cm uopće prilaze ženama, ali ako to ne dokumentiram slikama, nitko mi neće vjerovat... Dakle - POKAŽI SLIKE NA KOJIMA SE VIDI TA TVOJA "FUL" LJEPOTA, pa onda seri po drugima koliko god želiš... I još moram dodat - a bog te jebo što si skromna... ono, mislim, pizda bi ti se raščetvorila da nisi izjavila kako si "ful" lijepa? Ma daj molim te...
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
![]() |
| Tagovi: manekenke |
« Kviz
|
Klinci ubijaju po školi »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:18.

, nema suzy agencije u svinjarevcima nego u selu do, u bogdanovcima, jesi hrgast
bar da sam i ja lijep kao on pa da mogu bit poznati maneken