| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi ruzne manekenke u Društvo forumu; Dugo se nisam ovako dobro nasmijao... manekenka... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Purger | Re: ruzne manekenke Dugo se nisam ovako dobro nasmijao... manekenka![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #33 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,257
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ruzne manekenke opaaa, bili smo u milaneku... ja sam uglavnom nosil pletix, jadran i domaće firmice, i neckermann ponekad, tak da osim malo njemačkog nisam uspjel niš bolje naučit ![]() milan mi je san
__________________ Ja sam privatizirao vaše džepove |
| | |
| | #34 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,248
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ruzne manekenke da zivila sam pol godine gore i par mj u bologni...otisla i nikad se vise vratila,al sad sam u top formi pa planiram nazad fala bogu imam dosata frendova i frendica gore za smjestaj..a reci mi zasto nisi nikad probao otici u milano tzkius |
| | |
| | #35 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ruzne manekenke ajoj, znaš kak to ide...agencija ovo, agencija ono, ugovori simo tamo, lova..., ma zapravo sam ti ja veliki domoljub i uvijek kad nosim neke revijice si zamišljam da pomažem našoj državi, zato uglavnom nosim hrvatske proizvode... jedino kaj sam ja do sad videl od bologne je bolonjski proces na faxu ![]()
| | |
| | #36 (permalink) |
| charolastra | Re: ruzne manekenke Da domaće, a neckermann? ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #38 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ruzne manekenke pa zato velim ,neckermann sam malo ponekad nosio jer sam tam imal komada i učil sam malo njemački radeći za njih. to sam moral ić vu varaždin i tam cijeli dan provesti jer im je tam sjedište
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,779
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ruzne manekenke Citat:
![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli | |
| | |
![]() |
| Tagovi: manekenke |
« Kviz
|
Klinci ubijaju po školi »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:45.