| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi ǝsıʌǝɹd nsɐɔ nupǝɾ ıs oıdod 'sɐʇıɔ oʞsǝʇ oʞɐ u Društvo forumu; ¿ʇɐʇıɔ oʌo ɯǝlqoɹd ɯɐʌ lǝɾ ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-01-08 Lokacija: Daleko od svih
Poruka: 79
![]() | ǝsıʌǝɹd nsɐɔ nupǝɾ ıs oıdod 'sɐʇıɔ oʞsǝʇ oʞɐ ¿ʇɐʇıɔ oʌo ɯǝlqoɹd ɯɐʌ lǝɾ ıpnɾl ¿ɐɥ 'ǝsıʌǝɹd ɐɔısɐɔ ʞuıl ɾɐʌo ɐu sɹɯ ılıqnƃzı ǝs ǝʇs oʞɐ d: ʇɐuuɐq ǝɯ ǝʇɾoɯǝu ¿ʞɔnɟ ǝɥʇ ʇɐɥʍ
__________________ Kad Žak skače bungee, ide ravno u pakao. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: ǝsıʌǝɹd nsɐɔ nupǝɾ ıs oıdod 'sɐʇıɔ oʞsǝʇ oʞɐ i ja bi tako pisao, kako se to radi? d: oʇ ǝs nʇ 'ɐɥɐ
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) |
| charolastra | Re: ǝsıʌǝɹd nsɐɔ nupǝɾ ıs oıdod 'sɐʇıɔ oʞsǝʇ oʞɐ ıʇsǝʌǝɹd ǝs ǝzoɯ 'oʇnuɹqo ı ıpɐɹ
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: citaj, flip, jbg, ni_ja_ne_znam, rijeci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:12.