| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi S ponosom.......preko 50 000 pogleda...;) u Društvo forumu; S ponosom objavljujem....Sunčica Travica...609 odgovora i 50 010 pogleda.....i ovi su pogledi gradili ovaj portal.... http://www.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | S ponosom objavljujem....Sunčica Travica...609 odgovora i 50 010 pogleda.....i ovi su pogledi gradili ovaj portal.... http://www.croportal.net/forum/slike...-travica-6737/
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: S ponosom.......preko 50 000 pogleda...;) Nije da se hvalim al Mila Horvat : 60 472 pogleda i 451 odgovor, malo imam ja više pogleda ![]() link potrazite sami nesto sere... nece ga hyperlinkat
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } Zadnji Uredio ludiabra : 10-01-07 u 17:55. |
| |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: S ponosom.......preko 50 000 pogleda...;) s ponosom Tanja Tomić 31,304 pogleda i 308 odgovora, a svi mi se smijaše na početku teme
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| |
| | #5 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | profesore skidam ja tebi kapu za tvojih 60 000...ali komentar se nije odnosio na tebe....ovo je topic bio za ponos, a ne za omalovažavanje
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: S ponosom.......preko 50 000 pogleda...;) ja bi reko da je ovo topic za sramotu prije ![]()
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| |
| | #9 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: S ponosom.......preko 50 000 pogleda...;) Citat:
![]()
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } | |
| |
![]() |
| Tagovi: suncica, travica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:17.

Je, je boli ko i tvoje kritike