| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi S ponosom.......preko 50 000 pogleda...;) u Društvo forumu; Hm... evo sad znam za kog cu glasat na onoj anketi tko je najveca rospija na forumu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,128
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ti si stalno bezobrazna, a ja nisam glavni i zašto ne bih mogao biti ponosan na taj topic...da takvih topica nije bilo, pored svog truda svih ostalih, ne bi bilo ovih 10 000 članova i ne bi se ti na kome imala redovno iživljavati i biti bezobrazna...frustrirana i iskompleksirana
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| |
| | #13 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
![]() | Re: S ponosom.......preko 50 000 pogleda...;) Očito se smatraš glavnim kad misliš da možeš određivati tko će u kojem topicu pisati A ne znam tko je isfrustriran i iskompleksiran kad na svaki moj post odgovara sa kalašnjikovom Clam down ![]() |
| |
| | #15 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | da, istinu o kojoj svi šute i svi povlađuju......nije bitno 'ko što piše u kojem topicu, nego kontekst konstantnog iživljavanja, provociranja, bezobrazluka...pod izlikom..."vi se ne znate zekati" i baš svi, ali baš svi mi smo uvijek sjebani i idioti...... ![]() uhhhh, dobio sam i negativne bodove na reputaciji, bio sam vjerojatno i glavni kada sam otvorio topic Klub 1000....to si zaboravila...buuuuu
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... Zadnji Uredio tarquino : 10-01-07 u 21:26. |
| |
| | #16 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,358
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: S ponosom.......preko 50 000 pogleda...;) pffff, ovo je fakat jadno... na koje si ti niske grane pala eowyn... i bilo bi mi drago da su kriteriji za sve isti...
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| |
| | #18 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 02.12.2006. 1:18 - 7129 članova upsss...na ovo smo svi ponosni i svi smo glavni....uuuuhhh, što sam napisao...sad sam tek nagrabusio...... ![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| |
| | #19 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
![]() | Re: S ponosom.......preko 50 000 pogleda...;) Eh kad vidim tko ima takvo mišljenje o meni dođe mi da plešem i pjevam Tzukius koji jako lijepo prca sve okolo I kojeg je i sam Kristijan neki dan poslao u 3 pm Koji još uz to je i nacistički, rasistički i kako sve ne nastrojen.... Ili Fuzija koji se jedino ovakvima može prikloniti I kojem također svađa nije nšta strano Ili šećer na kraju- Tarquino koji se svima uvlači u guzicu, a pogotovo svome "gazdi", tj. Kikiju, a nije se usudio ni pitati Kikija neke stvari I još uz to sve sami drkaroši i kompleksaši E pa Tzuki dragi, vidiš da se i ja usudim reći istinu, samo znam da istina boli i da nitko od vas to ne voli čuti ![]() |
| |
| | #20 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
dužna si ispriku, javnu pred svima..meni za gore napisano....jer vrijeđaš bez argumentacija.............!!!!!!!!!
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... | |
| |
![]() |
| Tagovi: suncica, travica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:33.

I kojeg je i sam Kristijan neki dan poslao u 3 pm