| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi S ponosom.......preko 50 000 pogleda...;) u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: eowyn Eh kad vidim tko ima takvo mišljenje o meni dođe mi da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: S ponosom.......preko 50 000 pogleda...;) Citat:
riječ je jača od mača, posebno na forumu!
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski Zadnji Uredio Maslow : 10-01-07 u 22:46. | |
| |
| | #22 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: S ponosom.......preko 50 000 pogleda...;) hmmm.... eowyn eowyn... jadno jadno.... ti si tipičan primjer... nemaš kome solit pamet pa dođeš tu na forum liječit svoje komplekse ![]() uostalom, u ovoj priči nije važna moja nastrojenost nego tvoj bezobrazluk. de malo oladi... pa nismo ti mi krivi... ja ti moram ponovit da ti ja nisam špigl na kojem se iživljavaš i zato mi se rađe nemoj obraćat ako je ikako moguće... a najlakše je srat po drugima (tarquino i fuzija) kad znaš da imaš povlašteni položaj ovdje... baš bi volio vidjeti kak bi meni srala da se nađemo uživo
__________________ Ovo ljeto nudim 200 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 100 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| |
| | #23 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: S ponosom.......preko 50 000 pogleda...;) Ne, nego si ti gospodine dužan meni ispriku! Hoćeš da ti kažem za šta???? Za to što me vrijeđaš i sprdaš po forumu od onog dana kada si se dopisivao na PP sa Kristijanovom bivšom curom, za koju btw Kikija boli neka stvar....misleći da sam Kristijanu ja to rekla....e pa pitaj svog dragog Gazdu da ja nisam imala ništa s tim, nego me je spomenuo iz čistog razloga- da te može zajebavati a da on ne ispadne ljubomoran. Ali ne, nije mislio da ćeš ti to shvatiti tako kako si shvatio i njemu ne reći ni jednu jedinu riječ nego se okomiti na mene. Da ti se ispričam za to? Da ti kažem svaka čast? Ne, mogu samo ti reći da si od tog dana MRTAV za mene!!! A što nakon ovoga ideš slati mojoj najboljoj prijateljici, koja je odrasla samnom, poruke, za koje ja nisam sigurna jesu li napad na nju ili pokušaj da nju okreneš protiv mene- to pokazuje samo još više o tome kakav si ti čovjek....nikakav! Običan jadnik i kukavica!!! I samo da znaš, da ne znam na koji mi se način ispričaš-ne bih prihvatila ispriku jer si jako dobro pokazao tko si. |
| |
| | #24 (permalink) | |
![]() | Re: S ponosom.......preko 50 000 pogleda...;) Citat:
Što je najgore, svi smo svjesni da si ti u stanju svašta učiniti ![]() | |
| |
| | #25 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,991
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tebi se nisam obraćao zadnjih godinu dana i ne bi danas da nisi pikala bezveze...Kiki je gazda jer svojim novcem podržava cijeli ovaj sistem svo ovo vrijeme...a sad si još i posesivna.... ![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| |
| | #26 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: S ponosom.......preko 50 000 pogleda...;) točno je da sam ja u stanju učiniti svašta i svi znaju kakav sam i nemam se čega sramit ali ne prebacuj ti loptu na drugu stranu, objasni samo ... zašto si titulom moderatorice postala bezobrazna dozvoljavajući si vrijeđanje ostalih članova foruma?
__________________ Ovo ljeto nudim 200 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 100 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| |
| | #27 (permalink) | |
A to mi samo još jednom dokazuje da kad si ti u pitanju sam bila u pravu Eto, vidim da ti je sad i jasno da si me počeo napadati onaj dan na pp bez ikakvog razloga Ali vjeruj mi, briga me i za tebe i za slične Odgovorila sam na ovu temu, ne da tebe "pikam" nego jer sam imala nešta za napisati...i imam na to pravo jednako kao i svi drugi....a ako se tebi odgovor ne sviđa, zaboli me neka stvar! ![]() | |
| |
| | #28 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,991
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
jadno i sramotno..pa to je sasvim dovoljno.... ![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | |
| |
| | #29 (permalink) | |
A da se dopustim nekome zajebavati??? Ne dopuštam ni u stvarnom životu pa mi ne pada na pamet ni da to ovdje dopuštam I ne vrijeđam nikoga tko mene nije uvrijedio! Samo što očito misliš da žene trebaju šutiti, a vi muški udarati svim snagama! Vrati se u srednji vijek ako želiš da tako bude! I nadam se da si svjestan za onakve prijetnje kakve možeš snositi posljedice! Ako nisi svjestan, neka ti fino netko pametniji objasni! | |
| |
![]() |
| Tagovi: suncica, travica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:43.

Tzukius koji jako lijepo prca sve okolo
I kojeg je i sam Kristijan neki dan poslao u 3 pm 

Što je najgore, svi smo svjesni da si ti u stanju svašta učiniti