| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi S ponosom.......preko 50 000 pogleda...;) u Društvo forumu; šutit ću jer mi svi idete na kurac i dosta mi je svađa više, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Administrator | Re: S ponosom.......preko 50 000 pogleda...;) šutit ću jer mi svi idete na kurac i dosta mi je svađa više, znam da sam admin i da bi se trebao ponašati neutralno, ali jebiga ne mogu, zato kažem da ću šutiti i riješite kako želite, ti i eowyn ako imate kakvih problema, onda nemojte jednom drugom ništa govoriti niti se obraćati i problem riješen |
| |
| | #43 (permalink) | |
| Banned | Re: S ponosom.......preko 50 000 pogleda...;) Citat:
ja sam ih banao. i ako oćeš izgubit pola modova.. slobodno. modovi ovdi rade BESPLATNO NA TVOM FORUMU. imaj malo poštovanja za to. bio bi red. jelda? možeš rješit to jako lako, banat majmune koji provociraju... ili se možeš rješit usluga ljudi koji rade glup i naporan posao za tebe besplatno. ti izaberi. SVIMA NA ZNANJE : ako ja ostanem mod, svaki ovakav seronja će dobit ban bez pitanja. ti Kiki dobro razmisli šta ti je važnije, majmuni ili ljudi koji ti iskreno pomažu. mislim da imaš malo problema po tom pitanju.... aaaahh... možeš me maknut da nisam mod... u jebote koji problem, manje ću vremena trošit ovdi na tome da ti zarađuješ pare, a više na svom poslu... koji zajeb.... stavi ova dva kretena za modove, pa da vidimo kako će ti forum izgledat, OK? | |
| |
![]() |
| Tagovi: suncica, travica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:08.