Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi Saban se javio!!! u Društvo forumu; e bas mi je drago da sam ga nasao, ponovo smijeha ko' u prici...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-04-08, 18:03   #71 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,115
bbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz mase
Re: Saban se javio!!!

e bas mi je drago da sam ga nasao, ponovo smijeha ko' u prici

Bolje je zbog Parkinsa malo proliti,
nego zbog Alzheimera ne popiti
bbbtrnje je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-04-08, 15:26   #72 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,866
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

Živio Šabane. I nisam ja baš onakva babaroga kakvim si me opisao, al kido sam se od smijeha kad sam vidio onaj..hm..transkript informativnog razgovora
prospero je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-04-08, 23:40   #73 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,218
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ma joooj
Odgovori sa citatom
Star 03-05-08, 10:38   #74 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-03-08
Godina: 22
Poruka: 411
olja se izdvaja iz maseolja se izdvaja iz maseolja se izdvaja iz mase

ja sam tek sad ovo sve pročitala. još neznam ko je baš kakav i kakvu ulogu ima,,, ali šaban je pravi lik. pozitivan, ne štedi maštu, tako i treba.
odlična priča, presmješna
Odgovori sa citatom
Star 03-05-08, 11:47   #75 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,850
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: saban sajnovic Pogledaj Poruke
Glava 1:GDE SAM BIO
Prvo da se ispričam za neugodnosti koje sam izazvao. Moram da kažem da sam totalno sjebao stvari. U proslogodišnjoj ulicnoj utrci osvojio sam drugo mesto. Prva je bila skoda oktavija, ja drugi a treci golf.

Oni su bili bolje opremljeni, imali su suvozaca to jest navigatora i stanicu tako da nisam uspeo da pobedim. Ove godine sam bio na proglasenju i dodeli nagrada. Ja sam za drugo mesto dobio izlet u hotel zatvorenog tipa uz promociju zdravog zivota i besplatnu obuku u lepim manirima il kako bi rekli tecaj lepog ponasanja.
Hotel nije luksuzni i dobio sam dvokrevetnu sobu a moji cimeri su se menjali. Ja sam imao malo duzi boravak. Mogao sam i duze biti al sam pristao da odem na lecenje od alkohola u Vrapče, imam tecaj i grupne seanse a nakon mesecnog druzenja moram davati krv svaka tri meseca i nesmijem imati ni kapi alkohola u krvi jer se automatski vracam u hotel na ohoho dana. Hotel je pušiona, nema žena i sobarica. Svi smo muški, mnogo dosadno.

Glava 2: Problemi sa sifrom
E sada da se ispricam celokupnom forumu sto su bili u nedoumici. Ja sam znao da cu na izlet a nisam nista javio. Ispao sam đubre, znam. Mislio sam da se nece saznati nego da cu onako da usetam normalno na forum i kao da se nista nije desilo al đavla. Digla se prašina i tako u svemu tome još i šifre zaboravih a hteo ja da ispadnem pametan pa čito da šifra nesme da bude datum il nesto jednostavno vec niz od najmanje 12 znamenki slova i brojeva, sto vise to bolje teze se probiti a bogami evo tesko se i zapamtiti i sve je u redu dok ti preglednik pamti logiranje al ides cistiti racunalo sa onim silnim programima sto ciste povijest i bukmark i save pasvurd i ode brate mili one zvezdice ispod korisnickog imena u vrazju mater i nema moras ponovo uneti a ako je od 12 znamenki pa ti meni reci aha.

Glava 3: Kako sam ja to resio
I mucni glavom, mucni glavom sabane, sta napraviti? Nije jednostavno ostalo nekoliko mogucnosti:

1. Logirati se ponovo, nije dopusteno, sa drugim imenom recimo Sajnovic Saban. Ma nije to to.
2. Traziti pomoc od poznatog forumasa, pa preko njegovog racunala, ali nepoznam niti jednog.
3. YouTube snimiti video i traziti pomoc, oglasavati na vise mesta i upucivati ljude u problematiku

I tako zahvaljujuci pojedinim umovima ja sam uspeo da se vratim. Fala drugari na podrsci i fala sefovima koji su malo progledali kroz prste i savinuli pravila i napravili izuzetak. Ipak pravilo je da se nemoze dobiti ona prijava bez e mail adrese. Ja se probo prijaviti na svoju meil adresu al nisam imao sifre pa mu izaberem pod zaboravio sifre a on mene pita na engleski neko pitanje mislim da se radi o : «Koji je broj leta bio kada ste putovali za australiju?» i ako odgovorim na to pitanje dobicu sifru.
Eeeeee budale su te sto me to pitaju.
1. Nikad nisam avionom leteo za australiju vec samo za nemacku i papa gvineju(ovo za papa gvineju serem)
2. I da sam leteo pa ko bi pamtio broj leta, nepamtim broj tramvaja kojim sam se kuci vratio a ne broj leta aviona. Valjda ja citam broj na avionu koji mu je garazni broj. To kao da me pita neko koji mi je broj šasije automobila, pa neznam osim toga sam ga toliko puta kuco da je vise i slabo vidljiv.
I tako zahvaljujem sefovima i forumasima i jos jednom se izvinjavam, a sada dalje…

Glava 4: Pred komisijom
I naravno zavrsetak nije na tome. Trebalo je uci na forum ponovo. Sastala se komisija koja ce da proveri autenticnost i moj identite pa da odluce dal ce da me prime.

[IMG][/IMG]

Aris: Pa da ćujemo šta nam imaš reći Šabane?
Šaban: Pa eto tako zajebo ja po ko zna koji put. Morače da me vadite iz ovih govana što upade u njih i do grla mi došli kao omča oko vrata. Stišće, guši neće da popusti, a u dubini duše nešto me stišće i kvrči.
Joks: Dobro, dobro pređi na stvar, nemamo toliko vremena. Posel nas ćeka.
Daka: Toliko je slika nepodobnog sadrzaja stavljeno, radicu opet celu noć.

(Da Daka je ovde novi, treba da se dokaze i mora puno da radi. Ma nego se seo nasuprot bitcharke, gleda stalno u njeno medunozje, a ona mu se smesi. Sarmira ga pogledom. On se meškolji, češe jajem od jaje. Trlja penis povremeno rukom. Mašta. Zainteresiran što toliko bulji ispustim šešir iz ruke pa se sagnem da ga dohvatim, a kad tamo bičarka kao šeron ston u onom filmu gde nema gače pa ju onaj inspektor gleda a bogami i mi smo zaustavljali videorekordere i motali tu scenu, ipak nije to obicna picka ona nasa svakidasnja. I tako Daka bulji odsutan mislima a meni se o zivotu radi. Vidis sta picka uradi od coveka pamet mu pomuti pa nemoze trezveno da misli. Fat onako punasan, udara olovkom po papirima i gleda u stol. Spustene glave povremeno mu kliznu njegove debele socijalne naočale a on ih srednjim prstom desne ruke vrati nazad na svoje mesto i pritom rasiri oči kao da ih oce jednom zauvek da metne u te duplje i da vise nepadaju. Moj fat, moj fat pa uzmi pjer karden ili vesuci naocale od perolaka materijala pa nes imat problema.

Šaban: Znate ja sam ali iskreno da vam kazem, bio malo na trosku drzave, na besplatnoj hrani i smestaju. (zastanem, čekam reakciju. Svi podigose glavu i nasta muk, a Daki osta ruka na kurchu i poce gledati oko sebe sto se desava)
Daida: Nisi valjda kriminalac, odma cemo da te izbacimo. Znas moglo bi da steti ovdasnjem miljeu. Ipak smo mi postena kuca i nasa reputacija je na dobrom glasu.
Šaban: Ma netreba da se brinete, obična prometno prekršajna kazna al nisam imao novaca pa sam odležao i s obzirom da mi se to ne desava dobio sam minimalno uz lecenje od alkohola..
Ševa: Jesi ga, jesi uspio pobjeći. Brrrrr, vruuuuuum. Druga, treća, četvrta, a jel bilo krvi.?
Šaban: Ma nije sve se dobro svršilo. Nisam ih vidio kad su me pokušavali da zaustave jer im one mačje oči na kuhači su bile prljave pa se nisu baš u mraku reflektirale pa sam malo prošao. Oni mislili da bežim pa zamnom. Jbg dok sam im ja objasnio, prošla baba sa kolačima.
(Daida naslonio glavu na ruke i mase, nemoze da veruje.)
Joks: Što se mene tiće mo`š na forum uz jedan uvijet, a to je da ostaviš Starku na miru. Nemoj da ju ližeš, miluješ, da joj tepaš i nabacuješ. O.K.
Šaban: Ma nemaš problema, ja sam ti Titov pionir i moj je moto TUĐE NEĆEMO, SVOJE NEDAMO.

I tako da neduljim dalje, primljen ja jednoglasno nazad.

Šaban: A smem nešto da pitam?
Kristijan: Pitaj, al budi kratak.
Šaban: Vidim jedno mesto je prazno, pa bi da priupitam dali je sve u redu sa Wampicom.
Fat boy: Opa šabane, tek si primljen a već si zabrazdio. Oš otić a da sarme ne probaš?
Teica: hi, hi, hi.
Nefertiti: Aaaa zanima te gđica.Wampica.
Šaban: Ma ne onako na odnos muško-žensko, nego drugačije.
Joks: Zanimljivo.
Šaban: Znate u ovim danima dok sam bio sam često sam mislio na gđc.Wamp. Legnem u krevet i mislim dali je i ona legla i dali je tko ima ispratit na spavanje i ugasiti joj svetlo. Često u noći se probudim, razotkriven, onda pomislim dali je i Wampica razotkrivena i dali su joj stopala ozebla, ruke joj možda hladne. Često dok ispijam kafu mislim na nju onako dali ima pravog drugara, poput brata koji će da ju štiti i sluša i da razume njene probleme i sa njom podeli njenu sreću i tugu. Znate shvatio sam da ju volim onako više bratski, mogao bi da učinim i nešto više za nju od nježnog dodira istinske bratske ljubavi.
Fat boy: Opa Šabane, visoko pucaš. Drži se ti svojih Šabanica. (sad već iznerviran)
Ševa: He, he, ha. Javićemo Wampici da se ima brata a da to i nezna. Ha, ha.
Joks: Dakle ovo još nisam čuo. Nevjerojatno.
Kristijan: Ajde, ajde, Šabane. Možeš da ideš društvo te nestrpljivo očekuje. Dosta si rekao i previše. Budi dobar da nebudeš modar, mislim crven. I nemoj više da zajebheš.
Šaban: Nemogu Vam životom da obećam da neću da pogrešim, ali trudiću se. Ipak sam ja samo čovek od krvi i mesa i grešim, a grešiti je ljudski.
Daida: Stvarno si rječiv, da ne kažem slatkoriječiv.
Prospero: Reci nam, da nisi možda bio logiran na nekom drugom forumu? Znaš da se može sve saznati i nemoj da te u laži uvatimo. Jebo si ježa.
Šaban: Ko ja. Na drugom forumu. Nema teorije. Kunem se decom i ženom i svim ljubavnicama sa kojima sam općio da nisam općio po drugim forumima. Rođen sam ovde i ovde ću da umrem. Ovo je moj drugi dom i tu sam našao izuzetne prijatelje koje bi po svetu morali da tražite. Ovde se na croportal forumu rađa jedan novi život bratstva i jedinstva i…
Prospero: Dobro, dobro. Nemoj sad tu nešto baljezgariti. Pratimo te. Aj voč ju, črast mi aj nou voth aj duing.

Uz naklon krenem unatraške prema izlazu. Počnem se povlačiti gledajući bičarkino međunožje. Koja pica za mladića. Ma kakva pica, pravi botanički vrt sa svim popratnim sadržajem. Joks je bio izuven i prstiće je vežbao. Verovatno nove cipele ili se još nije navikao na pedalu novog auta. Teica stisnutih koljena, neda se. Kako bilo da bilo izazovno izgleda. Primetih pogled nefertiti ispod oka. Pratila me pogledom, a kada sam joj uhvatio pogled ona ga nije skrenula. Gledali smo se tako malo. Neznam što je htela da kaže. Inače savet je moj za buduće švalere da pogledom ne mere devojku u celosti od glave do pete i da joj gledaju guzicu, sise onako napasno da ona to primeti. Požuda dolazi kasnije. Prvi pogledi sa nepoznatom osobom trebaju da budu pogledi očiju. Oči su dubina duše i moraju da budu nasmešena i da nose iskrenost sa sobom. Ponekat i da suzu da puste tek toliko da učvrste reći rećene. Kao u filmu, praktikujte malo.

Glava 5 Što je pesnik želeo da kaže
Nisam neki pisac. Nisam bogat rečnikom. Nisam pesnik pa moram posebno da napišem što sam hteo da kažem jer nemogu da vam opišem tu dubinu koju osećam.

U životu treba biti iskren i izneti svoje osećaje pa makar to netko iskoristio protiv vas. Naići ćete kad-tad na osobu koja će to ceniti.

Ja se svojih osećaja ne sramim, ponosim se njima. Jednostavan sam i kažem što mi leži na duši.

SVI LIKOVI I IMENA SU IZMIŠLJENI I SVAKA SLIČNOST SA STVARNIM LJUDIMA NEMAJU NIKAKVE VEZE. OVO GORE JE IZMIŠLJENO (IZUZEV OSEĆAJA I RAZLOGA ODSUSTVA). DA NE POMISLI NEKO DA SE STVARNO KOMISIJA DESILA MORAM DA DEMANTUJEM. IMA SVAKAKIH LJUDI JOŠ ĆE DA POVERUJU.

Još jednom se ispričavam svima kojima sam naneo probleme i ovim putem bi da zafalim muškima, a ženskima bi zavalio na podršci i pomoći. Fala još jednom i ovo neka se čita par dana a ne posle da moram svakom naosob da objašnjavam.

sabansajnovic@gmail.com
Šabane to sto ti nisi mrtav,a mi mislili da jesi, ne znaci da nas moras sad pobit odmah svojim humorom... Jao
Moja malenkost je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 04-05-08, 22:36   #76 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-12-07
Godina: 13
Poruka: 554
Sasuke se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Sasuke

Citat:
Pravi autor: saban sajnovic Pogledaj Poruke
Glava 1:GDE SAM BIO
Prvo da se ispričam za neugodnosti koje sam izazvao. Moram da kažem da sam totalno sjebao stvari. U proslogodišnjoj ulicnoj utrci osvojio sam drugo mesto. Prva je bila skoda oktavija, ja drugi a treci golf.

Oni su bili bolje opremljeni, imali su suvozaca to jest navigatora i stanicu tako da nisam uspeo da pobedim. Ove godine sam bio na proglasenju i dodeli nagrada. Ja sam za drugo mesto dobio izlet u hotel zatvorenog tipa uz promociju zdravog zivota i besplatnu obuku u lepim manirima il kako bi rekli tecaj lepog ponasanja.
Hotel nije luksuzni i dobio sam dvokrevetnu sobu a moji cimeri su se menjali. Ja sam imao malo duzi boravak. Mogao sam i duze biti al sam pristao da odem na lecenje od alkohola u Vrapče, imam tecaj i grupne seanse a nakon mesecnog druzenja moram davati krv svaka tri meseca i nesmijem imati ni kapi alkohola u krvi jer se automatski vracam u hotel na ohoho dana. Hotel je pušiona, nema žena i sobarica. Svi smo muški, mnogo dosadno.

Glava 2: Problemi sa sifrom
E sada da se ispricam celokupnom forumu sto su bili u nedoumici. Ja sam znao da cu na izlet a nisam nista javio. Ispao sam đubre, znam. Mislio sam da se nece saznati nego da cu onako da usetam normalno na

...............................................................

Odgovori sa citatom
Star 12-06-08, 15:21   #77 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,329
saban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic
Re: Sex Chat

dobro jutro
dobar dan
potrosio sam novce na gorivo palacinke i kavu
juce sam seksao a i danas cu
lepo mi je trenutno
po glavi mi se svasta vrzma, prasence, kilo i voda
ovde mnogo gostoprimiv svet
sve vas volim i jedva cekam da se cujemo
meni je u banji dobro, kiselim dupe

ako moze neko malo da slozi i nisam nasao ono saban se javio il nesto slicno pa premesti

pusa za sekicu
Odgovori sa citatom
Star 12-06-08, 15:43   #78 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,218
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Premješteno

Ja nemam pojma di je ta Banja Topilo
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: saban

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:13.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108