Pokazujem rezultate 1 do 2 od 2

Skupljajte bodove i osvajajte nagrade online

Raspravljate o temi Skupljajte bodove i osvajajte nagrade online u Baš Razno forumu, dio Društvo foruma; Ako tko hoce skupljati bodove gledanjem filmica i logiranjem jedanput dnevno na stranicu i mjenati bodove za ipod, xbox360, psp ...

prof. Foruma Avatar od korisnika EvilM@ster
    Datum registracije
    26-09-06
    Starost
    25
    Poruka
    1,584
    Liked
    5 times

Skupljajte bodove i osvajajte nagrade online

Ako tko hoce skupljati bodove gledanjem filmica i logiranjem jedanput dnevno na stranicu i mjenati bodove za ipod, xbox360, psp i jos dosta drugih fora stvari nek mi se javi na pm....

Primjera radi ja sam u dva dana skupio 12 bodova, a nedavno sam 300 bodova zamjenio za 25$.... nisu neki milijuni ali malo para sa strane nije za baciti u ovim kriznim vremenima .... i da isplata ide na PayPal
    Daj, kad mi u srce pogledas, da tamo nema nicega, da nista nema osim tvoga imena..
    Tu, na tvome pragu zaspala, jedna dusa iskrena i samo cekam dan da ti lice ugledam...

prof. Foruma Avatar od korisnika EvilM@ster
    Datum registracije
    26-09-06
    Starost
    25
    Poruka
    1,584
    Liked
    5 times

Re: Skupljajte bodove i osvajajte nagrade online

ajmo ljudi besplatno je a za 2-3 mjeseca mozete skupiti bodova za iphone, xbox360, ps3 ili jos bolje nagrade.... ovo nece trajati jos dugo, dok skupe puno korisnika dobivati ce se puno manje bodova i za nagrade ce trebati izdvojiti puno vise bodova...
    Daj, kad mi u srce pogledas, da tamo nema nicega, da nista nema osim tvoga imena..
    Tu, na tvome pragu zaspala, jedna dusa iskrena i samo cekam dan da ti lice ugledam...

Lajkaj nas na Facebooku