| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Službeni mahač Croportal foruma u Društvo forumu; http://www.croportal.net/forum/korisnik/darci/ čovjek koji pozdravlja , 52 posta a samo pozdravi ispis zadnjih nekoliko Kod: E ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,459
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Službeni mahač Croportal foruma http://www.croportal.net/forum/korisnik/darci/ čovjek koji pozdravlja , 52 posta a samo pozdravi ispis zadnjih nekoliko ![]() Kod: E pa dobro nam došao i evo ti 2 :pivo :pivo Pozdrav tony...... Po čemu misliš da je Purger žena (svašta).. POZDRAF...... VOZDRA!!!!!!!!! Bok povratniče......... POZZ...... BOK!!!!!! :dobrodosa :kngt :pivo Bok pirka......... POZZ............ BOOOOOK!!!!!!!! I DOBRODOŠAO....... DOBRODOŠAO............... Willkommen!!!!!!!!!!! :pivo :pivo :pivo Pozdrafffff ZADRU i tebi......... POZZ bok bok bok :bor :dobrodosa :pivo :pivo :pivo :pivo :pivo :pivo :pivo :pivo Kod: Pozz i budi aktivan te uživaj.......... ![]() ![]() , ova mi je posebno draga ![]() i za kraj raritet - poruka koja nije pozdrav Kod: Instaliraj si AIDA32. Taj program ti detaljno ispiše sve kaj ima u kompu. Evo ti link Program dana - Information Technology - Internet Monitor (Program dana - Information Technology - Internet Monitor) ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... Zadnji Uredio wonderwall : 13-01-07 u 14:04. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Službeni mahač Croportal foruma
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,459
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Službeni mahač Croportal foruma baš sam shvatio da sam zaboravio ubacit avatar ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Veteran | Re: Službeni mahač Croportal foruma Neka, treba netko redovito pozdravljat nove članove. Darći samo tako nastavi ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Purger | Re: Službeni mahač Croportal foruma ahahahhahaahahaha... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: croportal, foruma, mahac, sluzbeni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:18.

, 52 posta a samo pozdravi