| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Smrdljivi pacijenti u Društvo forumu; Jučer čitam u Večernjem članak o tome kak je u jednoj ordinaciji u ambulanti u Prečkom sestra na vrata stavila ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-01-06
Poruka: 214
![]() | Smrdljivi pacijenti Jučer čitam u Večernjem članak o tome kak je u jednoj ordinaciji u ambulanti u Prečkom sestra na vrata stavila poruku pacijentima u kojoj ih moli da se operu prije nego što dolaze kod doktorice, pa makar i samo po uputnicu. Objasnila je da im ništa drugo nije preostalo jer smrad koji je u ordinaciji ostao nakon posjeta nekih pacijenata više nije bilo moguće trpiti. Rečeno je da hrpa ljudi ne vodi brigu o vlastitoj higijeni, tipa pranje zubi, uporaba dezića, pa čak i sapuna. Također, rečeno je da se ne radi o klošarima i beskučnicima koji se nemaju gdje oprati, već o ljudima koji žive u normalnim životnim uvjetima, s toplom vodom i sapunom. Prvi tren sam puko od smijeha kad sam to vidio, al kasnije sam skužio da je to više žalosno nego smiješno U današnjem Večernjem je veliki članak o higijeni sa službenim podacima i usporedbama s drugim državama Po meni je fakat tragično da smo u 21. st, kada je topla voda nešto na što su svi naučeni da imaju i kad je pristup nekim najobičnijim higijenskim sredstvima kao što je sapun nešto što svi uzimaju zdravo za gotovo, okruženi nezanemarivim brojem ljudi koji o svojoj higijeni ne vode brigu čime nanose štetu kao prvo sami sebima, ako drugo i svima u svojoj okolini. zanima me vaše mišljenje o tome
__________________ Never drive faster than your guardian angel can fly... |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrdljivi pacijenti Citat:
Kao sportaš koji svaki dan dolazi u kontakt (bez primisli, molim), vidio sam (što vidio, osjetio ) da puno mladih ljudi svoju kosu ne pere više nego jednom tjedno (ako). Pa i o ostalim vidovima higijene da ne pričam. BTW radi se o učenicima osnovne škole ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem | |
| | |
![]() |
| Tagovi: pacijenti, smrdljivi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:10.

) da puno mladih ljudi svoju kosu ne pere više nego jednom tjedno (ako). Pa i o ostalim vidovima higijene da ne pričam. BTW radi se o učenicima osnovne škole