| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Snimka nesreće Renate Sopek u Društvo forumu; Mokra cesta, brza vožnja i samo je takla kočnicu i adio, auto prokliza. Može bit super hepi šta ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Snimka nesreće Renate Sopek Ovo je za mene klasičan dokaz da ne možemo djecu iz auto škole puštat bez tečaja sigurne vožnje. Nitko se nije rodio s refleksnom reakcijom što napraviti kad vam automobil počne zanositi lokvica vode pri velikoj brzini. Zapravo treba čvrsto uhvatiti volan i ne činiti baš ništa. Svaki pokušaj zakretanja volana će rezultirati slijetanjem sa ceste. Automobil će se sam ispraviti kad izađe iz lokve pod uvjetom da su točkovi u smjeru kretanja vozila. Ako ste vozilu dali spin (rotaciju) ono će se nastaviti okretati bez obzira što poslije radili s upravljačem.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski Zadnji Uredio Maslow : 31-05-07 u 03:02. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Snimka nesreće Renate Sopek Ograničenje brzine od 60 km/h na autoputu nema smisla. Brzina od 115 km/h nije ništa spektakularno, ni posebno brzo. Po tome koliku maglu dižu vozila koja prolaze može se zaključiti da je na cesti bilo jako puno vode. Po meni je glavni razlog neznanje i neiskustvo.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Snimka nesreće Renate Sopek Do nesreće je došlo nakon što je Renata izgubila nadzor nad vozilom te se po jakoj kiši zabila u zaštitnu ogradu autoceste. Voditeljica tvrdi da nije prelazila ograničenje brzine, već je zbog niskoprofilnih guma na automobilu, te vodenog klina koji se zbog obilne kiše stvorio ispred nje, sletjela sa ceste. Ipak, u PU zadarskoj imaju drugačiju priču - zbog neprilagođene brzine zaradila je prekršajnu prijavu, a materijalna se šteta procjenjuje na 50 tisuća kuna. ![]()
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski Zadnji Uredio Maslow : 31-05-07 u 10:57. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Purger | Re: Snimka nesreće Renate Sopek Dobra mi je njezina izjava u novinama..."vozila sam puževim korakom" ![]() 55 km više nego kaj smije i onda kaže puževim korakom... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Snimka nesreće Renate Sopek pa kako nema smisla ogranicenje brzine kod takvih uvjeta?? Znaci da je i magla , ono ne vidi se nista vise od 10 m , ogranicenje bi trebalo biti kao po suncu i +30 ??!! Lako sad Renči krivi niskoprofilne gume, a vozila je duplo vise od ogranicenja!!! I sva sreca da ima dva prava airbaga, sad su joj spasili zivot, ko zna mozda ih i poveca nakon ove situacije!!!! ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
![]() |
| Tagovi: renata sopek, snimka nesrece |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:15.