| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Šta kupiti curi za žićbo ?! u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: teica javio se čovijek koji ima najviše iskustva po tom pitanju... Da...i strap-on mu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Purger | Re: Šta kupiti curi za žićbo ?! Da...i strap-on mu je nadraža igračka ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #12 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta kupiti curi za žićbo ?! he he he he he.... Misliš? ![]()
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,323
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta kupiti curi za žićbo ?! Ma kupi joj neki parfemcic, naravno ako znas koji joj se svidjaju,toga ti nama nikad dosta...
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta kupiti curi za žićbo ?! Ne bih se složila s tim... samo i isključivo ako zna koji joj se sviđa a da ga nema.. inače ako cura ima imalo ukusa u parfemima... neće joj se svidjet baš svaki parfem....
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #15 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-05-05 Lokacija: duBBBrava Godina: 26
Poruka: 2,603
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta kupiti curi za žićbo ?! jao ja mislio da čete imati neke zanimljive prijedloge?!? ja sam sa curom 5 godina i više stvarno neznam šta bi joj kupio?!?!? ? A nakupova sam se do sada svega od parfema, rublja, obleke, mobitela....ma neznam niti ja šta sve nisam! |
| | |
| | #16 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: La Coruna Godina: 24
Poruka: 5,089
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta kupiti curi za žićbo ?! Kupio joj sat, digitalac, rinčice, nešto za sobu (ogledalo, stol za šminkanje...), lančić (prsten nikako!!!), neku super knjigu (ako voli knjige), mobitel... ah mogla bi do sutra nabrajati...
__________________ 0-2 |
| | |
| | #17 (permalink) |
| charolastra | Re: Šta kupiti curi za žićbo ?!
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,323
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta kupiti curi za žićbo ?! Mozda da kupis 2 karte do nekog odredista di bi htjela ici, pa provedete romanticne bozicne blagdane na nekom lipom mistu... Naravno ako imate vrimena i ako lova nije problem , preporucujem nesto izvan granica lijepe nase.
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
![]() |
| Tagovi: curi, kupiti, sta, zicbo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:22.