Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi Sto cete obuci za NG u Društvo forumu; Evo sam bas bila po ducanima i izludila sve prodavacice (trebalo mi je 100 godina da nadjem nesto sta mi ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 30-12-06, 17:51   #1 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,284
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti
Smile Sto cete obuci za NG

Evo sam bas bila po ducanima i izludila sve prodavacice (trebalo mi je 100 godina da nadjem nesto sta mi se svida) .
kupila sam bijelu haljinu, s satenskom masnom i smede cizme do kolina...
Kombinacija mi je dobra , samo jos par detalja i bit ce odlicna.

Jeste li vi odlucili sta cete obuc ili cekate zadnji cas (ono 2 sata prije izlaska iz kuce)?
Odgovori sa citatom
Star 30-12-06, 18:04   #2 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,882
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel
Re: Sto cete obuci za NG

ove godine se nosi bijelo i to sam odlučio nositi cijeli dan
Odgovori sa citatom
Star 30-12-06, 18:37   #3 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,407
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ja sam odlučila da ću to odlučiti sutra oko osam...
svaku Novu godinu nešto izmišljam, izluđujem samu sebe i sve oko sebe, a nakon nekog vremena kada gledam slike sa Nove godine dođe mi da se zbljujem na ono što sam obukla.
Rekoh si-ove godine te boli briga što ćeš obući i kam ćeš ići, kladim se da će biti dobro...
Mada, nisam ja mogla bez shoppinga danas i jučer... doduše ništa za Novu nego ovak...
Možda traperice i gore neka svilenkasta majica, crne štikle i ćao... bum vidila.
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-12-06, 19:20   #4 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,837
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

cipele pačoti špičoke - 2.500 kuna
versace košulja - 3.700 kuna
diesel hlače - 1500 kuna
hugo boss sako - 2.200 kuna
boss čarape - 300 kuna
hugo boss remen - 750 kuna
šišanje kod frizera - 30 kuna
gel - 5 kuna
posrane crvene dolče i gabana hlače - neprocjenjivo :

neke se stvari nemogu kupiti novcem, za sve ostalo tu je mastercard hahahhahahahah
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-12-06, 19:38   #5 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-11-06
Poruka: 63
Aliza se izdvaja iz mase

Mislim da ću nosit jednu X-nation crnu haljinicu malo iznad koljena..
Budući da je više casula dolje cu štikle i ispod bijelu košuljicu.
Mislila sam prvo čizme,al onda sam prezatvorena. Nema nogu
Ovak je ipak svečanije. I ravna,ravna duga kosa i malo nakita.
Odgovori sa citatom
Star 30-12-06, 21:45   #6 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Poruka: 5,407
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke

diesel hlače - 1500 kuna

posrane crvene dolče i gabana hlače - neprocjenjivo :
dvoje hlaće?!
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-12-06, 14:14   #7 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,921
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

hlače i košulju... standardno...
Odgovori sa citatom
Star 31-12-06, 14:49   #8 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Poruka: 2,305
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru
pošto slavim kod frenda na tulumu, svi su se dogovorili da će doć ušminkani "iz fore" (kažu, ipak je nova godina, nema veze kaj smo u stanu, da se na slikama zna da je bila nova, a i cure će se ziher ljepo obuć i tak bla, bla, bla) iz protesta ću obuć :

bijelu podkošulju s rupom na trbuhu, izlizane traperice odrezanih nogava na koljenima s resama, klompe i slamnati šešir, a u ustima čačkalica.... e da i bijele čarape do koljena.

u pm, skoro sam zaboravio.... i zlanti lanac oko vrata.

Zadnji Uredio teica : 31-12-06 u 16:02.
HornedRapid je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-12-06, 15:31   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika Johnie-Bravo

Datum registracije: 09-05-05
Godina: 26
Poruka: 2,602
Johnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masi

odjelo , košulja i kravata (ali ona široka i kratka)
Johnie-Bravo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-12-06, 15:37   #10 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 18,533
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Vjerovali ili ne: Crne tenisice, crne čarape, crne hlače, crnu kratku majicu, crnu vestu, crnu jaknu, crne rukavice i crvene bokserice. Mislite da sam pretjerao sa ovim crvenim boksericama?

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: nova godina, odjeca

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:19.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114