| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Sto cete obuci za NG u Društvo forumu; Evo sam bas bila po ducanima i izludila sve prodavacice (trebalo mi je 100 godina da nadjem nesto sta mi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,284
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evo sam bas bila po ducanima i izludila sve prodavacice (trebalo mi je 100 godina da nadjem nesto sta mi se svida) . kupila sam bijelu haljinu, s satenskom masnom i smede cizme do kolina... Kombinacija mi je dobra , samo jos par detalja i bit ce odlicna. Jeste li vi odlucili sta cete obuc ili cekate zadnji cas (ono 2 sata prije izlaska iz kuce)? ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,407
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sto cete obuci za NG Ja sam odlučila da ću to odlučiti sutra oko osam... svaku Novu godinu nešto izmišljam, izluđujem samu sebe i sve oko sebe, a nakon nekog vremena kada gledam slike sa Nove godine dođe mi da se zbljujem na ono što sam obukla. Rekoh si-ove godine te boli briga što ćeš obući i kam ćeš ići, kladim se da će biti dobro... Mada, nisam ja mogla bez shoppinga danas i jučer... doduše ništa za Novu nego ovak... Možda traperice i gore neka svilenkasta majica, crne štikle i ćao... bum vidila. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Administrator | Re: Sto cete obuci za NG cipele pačoti špičoke - 2.500 kuna versace košulja - 3.700 kuna diesel hlače - 1500 kuna hugo boss sako - 2.200 kuna boss čarape - 300 kuna hugo boss remen - 750 kuna šišanje kod frizera - 30 kuna gel - 5 kuna posrane crvene dolče i gabana hlače - neprocjenjivo : ![]() neke se stvari nemogu kupiti novcem, za sve ostalo tu je mastercard hahahhahahahah |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-11-06
Poruka: 63
![]() | Re: Sto cete obuci za NG Mislim da ću nosit jednu X-nation crnu haljinicu malo iznad koljena.. Budući da je više casula dolje cu štikle i ispod bijelu košuljicu. Mislila sam prvo čizme,al onda sam prezatvorena. Nema nogu Ovak je ipak svečanije. I ravna,ravna duga kosa i malo nakita. ![]()
__________________ Ako zvuči predobro da bi bilo istinito, onda tako i jest. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | pošto slavim kod frenda na tulumu, svi su se dogovorili da će doć ušminkani "iz fore" (kažu, ipak je nova godina, nema veze kaj smo u stanu, da se na slikama zna da je bila nova, a i cure će se ziher ljepo obuć i tak bla, bla, bla) iz protesta ću obuć : bijelu podkošulju s rupom na trbuhu, izlizane traperice odrezanih nogava na koljenima s resama, klompe i slamnati šešir, a u ustima čačkalica.... e da i bijele čarape do koljena. u pm, skoro sam zaboravio.... i zlanti lanac oko vrata.
__________________ http://www.dubailand.ae/ Zadnji Uredio teica : 31-12-06 u 16:02. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| charolastra | Re: Sto cete obuci za NG Vjerovali ili ne: Crne tenisice, crne čarape, crne hlače, crnu kratku majicu, crnu vestu, crnu jaknu, crne rukavice i crvene bokserice. Mislite da sam pretjerao sa ovim crvenim boksericama?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: nova godina, odjeca |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:19.