| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Što je ljubav!!! u Društvo forumu; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: Split Godina: 22
Poruka: 149
![]() | Re: Što je ljubav!!! Ljubav i glad vladaju svijetom. Ljubav je nekog ostaviti na miru ali uz naklonost i brigu. Ljubav je nešto divno - vec sam puno čitao o njoj. Ljubav je početak dobra i zla. Ljubav je poput prometne nesreće, 'udare' vas i obore, a potom preživite ili ne preživite. Ljubav mladića dolazi iz punog srca, a ljubav zrelog čovjeka često je posljedica punog trbuha. Ljubavna strast pobjeđuje samo ako je izbjegavamo. Ljubi bližnjega svoga, dok je još topao. Ljudi opraštaju sve osim iskrenosti. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | to ti nisi zaljubljen, pa te slikice jebu...vidi ove majmunčiće, pa milina ih vidjeti.. ...neka, neka jednog dana ćeš i ti tako..... a za avatare, moram priznati....skrivena ljubav na očiti način...... ![]() ps. ja samo htio pokazati kako se vole i što je ljubav je retorički bilo... ![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| next best thing | Re: Što je ljubav!!! Citat:
![]()
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: Što je ljubav!!! Jooooj ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: ljubav, sto |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:02.