| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Što je sinergija??? u Društvo forumu; eto ako nekoga na forumu zanimaju malo dublje teme ili ako se ikada susretao sa ovakvim pojmom... ako bi mi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 837
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Što je sinergija??? eto ako nekoga na forumu zanimaju malo dublje teme ili ako se ikada susretao sa ovakvim pojmom... ako bi mi ga mogao malo pojasniti.. naime , za novi zadatak na faksu suoceni smo sa pojmom SINERGIJE.. Što ona je? Neki primjeri iz svakodnevnog života i neki primjeri sto smo sami osmislili..? ja sam recimo nasla na netu,a i znam da je ona otprilike ovo " Kada djelujemo u skladu s prirodom i zakonima energije javlja se sinergija: uzajamno komplementarno djelovanje čiji je učinak veći od zbroja pojedinih dijelova uključenih u proces. " što bi recimo znacilo da dva jaka predmeta npr. daju treci koji je jos jaci.. ili vise njih stvara neki koji je jos jaci.. sto bi recimo znacilo da su 2+2= 5 to je sinergija lol.. svakog tko mi da neke zanimljive prijedloge i nađe nesto sto bi me zanimalo na netu nagradujem reputacijama..
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. Zadnji Uredio Kristijan : 20-11-07 u 22:07. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-11-06 Godina: 20
Poruka: 1,096
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što je sinergija??? evo što ja znam o toj temi suradnja nekoliko organa ili mišića u zajedničkoj funkciji komplementarnost aktivnosti čiji je učinak veći od zbroja dijelova zajednički napor, suradnja više čimbenika u obavljanju jednog posla ili funkcije primjeri: ljudski organi rade u sinergiji neke skupine mišića u tijelu rade u sinergiji da bi mogle pokrenuti neki dio nadam se da sam nešto pomogao |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što je sinergija??? sinergija opisuje zapravo timski rad... ako dvoje ljudi usklađeno nešto radi napravit će bolji posao od dvoje ljudi koji nisu usklađeni... pojednostavljeno sinergija je međudjelovanje energija
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #6 (permalink) |
| side scrolling arcade action gamer | Re: Što je sinergija??? Mozda http://www.croportal.net/forum/korisnik/synergy/ zna nesto... ![]()
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,022
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što je sinergija??? h..dvije iste stvari rade trechu koja je josh jacha.. nije da sam onaj kak se to zove..ma nije bitno..ali SLI ..spojish dvije grafe i dobijesh ono ubber brzinu.. a u prirodi...pojma nemam iskreno..
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
![]() |
| Tagovi: s to, sinergija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:09.