| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Što je to vida? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Maslow Pa zato što sam tamo morao kupovati vijke, a oni imali samo vide. I nisu buš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Što je to vida? Da, evo Gogy, dokazano je da ljudi ipak znaju sto to znaci vida i zavidati... E moj Gogy vise putovati po 'Rvackoj pa ces i ti znat ![]()
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,471
![]() | Re: Što je to vida? A ti si i Rvacku i Sloveniju proputovao, tako da sve znaš ![]() Ni ja nisam imala pojma šta to znači ... Što je i normalno jer ne živim u tom dijelu "Rvacke" Kad bih vam ja počela prosipati slavonske izraze, ne biste mogli doći sebi! ![]() |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Što je to vida? Citat:
Eto tek tolko da ti usporedim ti nisi znao šta znači riječ kirvaj...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,610
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što je to vida? gle, skroz je logično da neki ne znaju izraze iz pojedinih dijelova Hrvatske. pače, pohvalno je ako ih znaš nekoliko jer u svakom kraju drukčiji jezik majketi i bilo bi lijepo da se sad ne kurčite sa tim izrazima ja neznam pola tih slavonskih i dalmatinskih izraza
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Što je to vida? Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,471
![]() | Re: Što je to vida? Citat:
I tko se kurči? Samo pokušavamo Damassi dat primjer da neke riječi i on ne zna I da se razumijemo-ni ja ne znam pola slavonskih izraza, a kamoli dalmatinskih ili zagorskih ![]() | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Što je to vida? Pa probajte samo prošetati 20 km sjeverno od Zagreba pa nećete znati reći ni dobar dan. Ili probajte razgovarati s bodulima (otočanima), a da ne spominjem Labinjone, koji govore neki vlastiti stroslavenski jezik. Pa to je neše bogatstvo koje treba sačuvati. |
| | |
![]() |
| Tagovi: sto, vida |
« ljetni dani
|
Ban.... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Jacques Houdek | sahasa | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 75 | 18-07-08 02:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 18-05-07 00:12 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
| Quote bez granica | CH1 | Igre bez granica | 111 | 06-06-05 00:03 |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:25.

Kad bih vam ja počela prosipati slavonske izraze, ne biste mogli doći sebi! 
I tko se kurči?