| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Što obično učinite kad ne znate što biste učinili? u Društvo forumu; Recimo da imate dvije mogućnosti između kojih biste mogli birati i odlučiti se na akciju.. Ili bi pak odustali od ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Što obično učinite kad ne znate što biste učinili? Recimo da imate dvije mogućnosti između kojih biste mogli birati i odlučiti se na akciju.. Ili bi pak odustali od bilo kakve reakcije dok niste sigurni,te pričekali da budete sigurni? ja ako nešto naumim, a nisam baš siguran u to, uvije napravim to bez obzira na sve posljedice |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Administrator | Re: Što obično učinite kad ne znate što biste učinili? ma niste me shvatili što sam htio reći. npr. imate situaciju da vidite vašu curu kako se bari sa nekim drugim likom, e sada, i sada ne znate što učiniti, o takvim situacijama, da li napravite ono što biste uvijek napravili (recimo da vam je normalno razmišljanje da prebijete i nju i njega) ili biste se pokupili i otišli što naravno nije vaše normalno razmišljanje |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 21-06-06
Poruka: 61
![]() | Re: Što obično učinite kad ne znate što biste učinili? Citat:
__________________ Excalibur Sword of the kings Take me on your wings Back where I belong Excalibur | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,448
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što obično učinite kad ne znate što biste učinili? Citat:
![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli | |
| | |
![]() |
| Tagovi: biste, kad, obicno, sto, ucinili, ucinite, znate |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 00:33 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:54.