| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Suprotno od Rap Battle.... u Društvo forumu; ovdje čemo zajedno smišljat rime ako želite (bez vrijeđanja)... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: Suprotno od Rap Battle.... : ![]() Kaj...sad buš probal ovak ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,454
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Suprotno od Rap Battle.... E dobro da si ovo otvorio...sam da nekaj kažem...hebe mi se za taj rap battle...samo sam odgovorio jer sam smatrao da si malo preoštro napal moju dobru frendicu dadyml... Slažem se da ne treba nikog vrijeđat...i ak možete tak pisat sam ožežite... ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,646
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Suprotno od Rap Battle.... A ja se nadovezujem? Nešto kao asocijacija na motivaciju u rimi? Cool, daj neka mod to prebaci u igre... Evo. Proljeće
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,284
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Suprotno od Rap Battle.... Ajde bas me zanima kako ce to izgledat. ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
![]() |
| Tagovi: rap battle |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:50.

: 

Ajde bas me zanima kako ce to izgledat.