| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Tajni govor beba u Društvo forumu; Ovo sam vidjela na Oprah Winfrey (ne inače ju ne gledam ) Bila je taman repriza u 2-3 u noći ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Tajni govor beba Ovo sam vidjela na Oprah Winfrey (ne inače ju ne gledam ) Bila je taman repriza u 2-3 u noći pa nisam imala šta raditi ![]() Mogu vam reći da mi je bilo jako zanimljivo i imala je interesantnih stvari od kojih se može napraviti tema... Jedna od njih je i tajni govor beba ![]() Jeste se ikada zapitali da li bebe komuniciraju? Kako to čine? Da li je uopće to moguće? ![]() Evo jedna tetica je otkrila fascinantne stvari zahvalljujući njenim sposobnostima. Prvo nešto o njoj da shvatite kako je do toga došlo. Tetica se zove Priscilla Duncan i izgleda ovako :![]() Kada je Priscilla bila jednogodišnjakinja, njezini roditelji su otkrili da ima fotografsko pamčenje zvuka. U četvrtoj godini mogla je čuti Mozartovu skladbu na pianu i odsvirati je ponovno točno u notu. Priscilla kaže da joj je njezin sluh pomogao čuti "poseban govor" izvan engleskog jezika (prevodim s engleskog...) omogučavajući joj da detektira raspoloženja te čak da dijagnosticira bolest! "Drugi ljudi mogu čuti notu, ali ja mogu cijelu simfoniju zvuka," kaže Priscilla. "Kada netko govori, dobivam svakakve informacije koje drugi ljudi ne mogu čuti". Taj misteriozan drugi govor imao je novo značenje kada je Priscilla dobila sina Toma te postala mama. "Zahvaljujući mom daru za zvukove bila sam u mogućnosti da otkrijem različite vrste plača te ih kasnije razaznati kad je Tom zaplakao ponovno," kaže Priscilla. "Shvatila sam da druge bebe također govore iste riječi kao Tom." Zanimljivo, zar ne?
__________________ pošaljite mi pm ako želite vidjeti moje gole slike |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,917
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tajni govor beba gledao sam to,bilo je zanimljivo,zapamtio sam da beba proivodi cetiri zvuka,jedan kad mora podrignuti,drugi kad joj se spava,treci kad je gladna i cetvrti kad mora piskit ,tako nesto uglavnom
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Tajni govor beba Citat:
![]() heh - neugodno joj je (promjeniti položaj) ili podrignuti neh - gladna je oooooooo - i usnice oblikuje u o spava joj se... I kad joj se piški ili kaka naravno napravi facu kao kad tiska Zaboravila sam koji zvuk ispušta, mislim da je kratak ... --> kak ovo smješno zvuči ... ![]() Gledala sam to davno pa se više nit ne sječam točno... Uglavnom, to su bebe do 3-4 mjeseca...
__________________ pošaljite mi pm ako želite vidjeti moje gole slike | |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Tajni govor beba Citat:
Ma nemoj Treba znat teks pravilno rasporediti ![]() Ma kaj ti smatraš ![]()
__________________ pošaljite mi pm ako želite vidjeti moje gole slike | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Tajni govor beba heh, ooooooooo
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: bebe, govor, tajni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:28.

) Bila je taman repriza u 2-3 u noći pa nisam imala šta raditi 

: