| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Tamagochi u Društvo forumu; E, ovo je sad fakat malo neobično, ali jel tko zna jel se još danas imaju gdje kupit tamagochiji? U ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-02-08 Lokacija: Metropola Godina: 21
Poruka: 86
![]() | E, ovo je sad fakat malo neobično, ali jel tko zna jel se još danas imaju gdje kupit tamagochiji? U Zagrebu - kumine klinke to žele, a ja jadna moram nać! ![]() ![]()
__________________ Lud je samo onaj čija se ludost ne poklapa s ludošću većine. ![]() (S. Beckett) Zadnji Uredio fat_boy_slim : 04-02-08 u 10:57. |
| | |
| | #3 (permalink) | |
![]() | Re: Tamagochi Citat:
![]() A isto ko i po forumu - hvala uglavnom, pogledat ću prvo kod Kineza pa se bacit u traženje po oglasniku ako tam ne nađem ![]()
__________________ Lud je samo onaj čija se ludost ne poklapa s ludošću većine. ![]() (S. Beckett) | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Tamagochi a jooj kako sam ja to obožavao...imao sam ono pile i dinosaura kad sam bio mali i ja bi si kupio jedan tamagochi,samo neznam di ima za kupiti ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() | Re: Tamagochi Pa zato i tražim gdje se mogu kupiti! Iako ja to trebam za kumine klince, al ako nađem, možda si i ja jedan piknem, da se sjetim starih dana
__________________ Lud je samo onaj čija se ludost ne poklapa s ludošću većine. ![]() (S. Beckett) |
| | |
| | #8 (permalink) | |
![]() | Re: Tamagochi Citat:
![]() I ja imam Simse i to nekoliko vrsta ![]()
__________________ Lud je samo onaj čija se ludost ne poklapa s ludošću većine. ![]() (S. Beckett) | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-01-08 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 730
![]() ![]() | Re: Tamagochi ja imam jednog tamagochija doma, al više mi se neće upalit jer sam ga psihički zlostavljao. našu vezu sam okončao jedne noći kad sam ga ostavio da se utopi u vlastitom izmetu. lahka mu ladica. amen. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:03.

- hvala uglavnom, pogledat ću prvo kod Kineza pa se bacit u traženje po oglasniku ako tam ne nađem 

i ja bi si kupio jedan tamagochi,samo neznam di ima za kupiti 

) al bi neku igricu za komp/mob koja bi radila kao i tamagochi