| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Teško je vidjeti sve te ljude oko sebe... u Društvo forumu; Evo budući da mi je auto na popravku jer je stara bila šumaher pa je malo vrata udubila kad je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Teško je vidjeti sve te ljude oko sebe... Evo budući da mi je auto na popravku jer je stara bila šumaher pa je malo vrata udubila kad je ulazila u dvorište, tako da više nikad auto neće dobiti ...pa sam otišao do grada sa tramvajem i dok sam se vraćao doma u tramvaj je ušao lik otprilike 25 godina, u pravljoj staroj robi, smrdi i fura kolica za djecu i u tome fura hrpu boca u vrećicama i baš sam ga bio pogledao i onako je tužno stajao u tramvaju i gledao, oči su mu bile ful suzne, baš mi je ga bilo užasno žao...teško je vidjeti tako nekoga mladog, a da i ne kažem neku stariju bespomoćnu osobu |
| | |
| | #2 (permalink) |
| MrCina | Re: Teško je vidjeti sve te ljude oko sebe... da...razumijem te totalno...neki dan kad sam bila na traumatologiji bila tamo neka zena stara...svi su ju gledali kao da nema sta raditi tamo...kao da joj je vec vrijeme da ode... strasno nesto...a u njenim ocima se vidi da u njoj ima zivota...srasno je biti star i usamljen ![]()
__________________ oces da ti operem sajbu? |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Teško je vidjeti sve te ljude oko sebe... Bio sam na selu u subotu i jedna baka tamo što me čuvala kao klinju i provodila puno vremena samnom i koju nisam vidio par mjeseci se razbolila, strašno smršavila, micat se ne može i mora pelene nosit, izgleda kao da je umrla a doktor procjenjuje da neće duže od 3-4 tjedna, jedva me prepoznala, uspio sam se suzdržat do auta i onda pustio par suza nakon duuugo vremena... ![]()
__________________ Dum spiro, spero. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Teško je vidjeti sve te ljude oko sebe... A meni je najgore što u Zagrebu 99% ljudi se niti ne okrene kad vide tako nekog bespomoćnog na cesti.. ili se ne ustane kad ide dida star sto godina, samo jedva čekaju da sjednu, ko da će im bit šta ako će stajat tih par jebenih stanica.... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,320
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Teško je vidjeti sve te ljude oko sebe... A jeba te sad si me bacio u derpu. Tak sam je naki dan na remizi naletio na neku baku kojoj su leđa bolesna pa se nemre uspravit. Dao sam joj cca 7kn (jbg sam sam tolko siće imo) i ošo teškog srca. Užasno...
__________________ ...svi su ošli na moore, svi su ošli na moore...konačno je mir u graadu moome... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| next best thing | Re: Teško je vidjeti sve te ljude oko sebe... Kiki, ugodno si me iznenadio, jako, ovo je možda jedna od tvojih najboljih tema, imaš repu za ovo (mada sad nebitno). Postajemo kao društvo a i kao pojedinci sebični, oholi, hulje i hedonisti, i onda kad nam se otvori portal u kojem na trenutak ugledamo stvarnost, ugledamo život, i on je kroz nečije tuđe oči stravičan, žalostan i bijedan, i ako u tom trenu ne cijenimo tu "sretnu zvijezdu" koja nam je podarila da neznamo što je to biti gladan, što je to biti žedan, bolestan, kako je to biti bez krova nad glavom, spavati na suhom, tada je naš svijet puno gori od svijeta tih osoba nad kojima se sažaljevamo. Vrline su nestale negdje u izmaglici tehnološkog napretka i financijske moći, skrivaju se iza moćnih auta, mobitela, skupocjene robice. Tko se danas diči "Čašću", "Iskrenosti", "Hrabrošću", "Poštenosti", "Skromnosti", "Poniznosti", "Mudrošću", gotovo riječi koje slabo i čujemo, a tko zna koliko čemo ih zaboraviti kroz godine koje dolaze samo zato što ih ne upotrebljavamo nego ih ni ne koristimo. Prije nekih sto godina kakvog bi muškarca žena odabrala za muža??? Koje je odlike morao imati??? Morao je imati vrline. A danas??? Materijalizam nas gura nazad u kolo evolucijskog toka gdje preživljavaju najsposobniji a oni koji se ne uspiju prilagoditi ......, žalosno, da ovo zovemo napredkom. I sve dok vidimo taj ponor kroz tuđe oči, i bar se na tren prizemljimo i vidimo nemilosrdnost ovog društvenog poretka, postajemo bolji od onih koji okrenu glavu na drugu stranu i pretvaraju se da taj svijet ne postoji.
__________________ Živio MalikTintilinić, živjela odjeb revolucija "ne dam kite" |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: Teško je vidjeti sve te ljude oko sebe... Šta reći, svaka čast pharaoh
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Teško je vidjeti sve te ljude oko sebe... Iskreno...ljudi koji skupljaju boce a imaju 25. godina samo su lijeni.....evo ja ću mu danas nać posao na bausteli za 200kn/dan(radi se od 8-17,teski fizicki poslovi)....moja obitelj je uvijek bila u redu,nisam u ničem oskudijevao,al od 18. radim i plaćam fakultet,kupio sam sebi tri auta(polovna naravno) i dajem nesto novaca u kuću.....često mi nije lako i jednu godinu sam pa na faksu(tu godinu sam radio praktički dva posla,jedan part time i ovaj koji sad radim)....također sam sam radio na bausteli jedno cijelo ljeto;konobario sam 6 mjeseci i 6 mjeseci sam nosio kufere turistima......dakle,moj stav ako si mlad i imas volje radit naći ćeš posao(pogotovo u Zg),ja garantiram da će puno više zaradit na bausteli nego skupljajući boce..... Nemojte me krivo shvatit,često mi bude zao nekih ljudi i ako im imam kako pokusam pomoći...za St znam da su prosjaci ''organizirani'',kombi ih dovozi sve na ''posao'' i odvozi na kraju dana.....više mi je žao ljudi za koje vidim da se ubijaju od posla jer ne mogu drugačije(konobarima uvijek ostavim napojnicu,bar 10%)......
__________________ ....kupio bi novi bumerang,al nikako da se riješim starog.... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Administrator | Re: Teško je vidjeti sve te ljude oko sebe... da ali roverandom, ako nije lijen skupljati boce po cijele dane i zarađivati koju kunu onda mislim da ne bi bio niti lijen raditi na baušteli, a kako da se on zaposli negdje bez krova nad glavom, kako da napravi dokumente uopće koji koštaju preko 100 200 kuna ili koliko već, odkud to njemu sve, odkud mu da se obuće i da dođe negdje pristojno pitati za posao, odkud mu da uopće krene sa nečim raditi, nije on samo jedan, vidio sam ja i po trgu lika od 25 godina stoji i prosi, takav je lijen, ali moramo shvatiti i da njemu nije samo tako lako, lako je nama koji živimo sa mamom i tatom, koji nam pomažu, a šta ako nemaš mamu i tatu i nemaš krova nad glavom? |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Teško je vidjeti sve te ljude oko sebe... Citat:
__________________ ....kupio bi novi bumerang,al nikako da se riješim starog.... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: beskucnici, skupljanje boca |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:54.

...pa sam otišao do grada sa tramvajem i dok sam se vraćao doma u tramvaj je ušao lik otprilike 25 godina, u pravljoj staroj robi, smrdi i fura kolica za djecu i u tome fura hrpu boca u vrećicama i baš sam ga bio pogledao i onako je tužno stajao u tramvaju i gledao, oči su mu bile ful suzne, baš mi je ga bilo užasno žao...

strasno nesto...a u njenim ocima se vidi da u njoj ima zivota...srasno je biti star i usamljen