| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Tetovaže u Društvo forumu; Meni se isto sviđa, lijepa je... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #172 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Tetovaže ovak, cisto me zanimaju iskustva ljudi s foruma, nadam se da cu dobit neke konstruktivne odgovore, molila bih lijepo. znaci, motiv je odabran, mjesto isto tako. e sad, bit je u tom mjestu, radi se o skroz skroz dnu trbuha,na desno malo. znaci, prakticki ta tetovaza se ni ne vidi dok se osoba skroz ne skine, el ...prakticki se ni ne radi o trbuhu vise... ![]() ...E sad, razgovarala sam s par tattoo studia, i ono, da izvinete, serkaju, svatko prica svoju pricu. ugl, vecina kaze da ne bi trebalo doc do rastezanja tetovaze, tj tolikog rastezanja koze da bi se tetovaza unistila. ...naravno, mislim na to kad jednog dana bude trebalo rodit... da napomenem da je tetovaza dosta mala. da se sad nestrucno izrazim, makismalno 4x4 cm. e sad, vasa iskustva, il ako znate necija...? i hvala unaprijed ![]()
__________________ Negdje uz put ja sam te izgubila ni jedan nema to sto sam u tebi ljubila... |
| | |
| | #176 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 19-10-06
Poruka: 768
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tetovaže Citat:
Imaš još mjesta na kojima izgleda lijepo i sexy ( )...![]() ![]() | |
| | |
| | #177 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Tetovaže tnx ljudi ![]() ma ima drugih mjesta... bit je bila da se ne vidi. ...ja jesam punoljetna i sve to, al su moji skroz konzervativni i ta tetovaza ne bi dobro prosla. ![]() oderali bi me ![]()
__________________ Negdje uz put ja sam te izgubila ni jedan nema to sto sam u tebi ljubila... |
| | |
![]() |
| Tagovi: tetovaze |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:56.

...prakticki se ni ne radi o trbuhu vise...