| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Tetovaže u Društvo forumu; Citat: IggieSlut je napisao: Citat: Wamp je napisao: Ja bih tetovažu....crnog škorpiona(malog)na gležnju,kakve vi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | ||
| Administrator | Re: Tetovaže Citat:
joj pa čuo sam se ja s njim nešto prije, za reklamiranje, ali mu se nisam javio..no dobro ma biotato je dobra stvar | ||
| | |
| | #13 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tetovaže Evo, ja se u slobodno vrijeme bavim dizajnom tattooa, ali isključivo tribala, tako da sa škorpionom ne mogu pomoći osim preporučiti Tattoodles , jednini problem što za veliki prikaz moraš platiti (gledanje svih sadržaja stranice umanjeno je omogućeno u free touru), ali eto, malo za inspiraciju, odličnih radova ima. Evo odmah link na sve skorpione među glerijama na ovoj stranici. Što se mog rada tiče, evo dvije-tri: ![]() |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | Re: Tetovaže e to to.. meni je zakon kad je ruka istetovirana skroz sa nekim trajblom...onak od rucnog zgloba pa sve do ramena.. daj jos ovih trajbla... btw. ako si napravim, napravit cu nesto ne tako veliko..u ovom gore stilu sta si stavio! |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-11-04 Lokacija: Zagreb,Trnje
Poruka: 1,854
![]() | Re: Tetovaže Ja si planiram staviti tetovažu na rame, ili na biceps. Stavio bi si Mickey Mousea, a kad budem nešto stariji, neku opaku ptičurinu na leđa.
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 04-10-05
Poruka: 57
![]() | Re: Tetovaže Citat:
__________________ [size=small]Šta je život, par koraka, malo tuge i meraka. Malo brate, malo je...[/size] | |
| | |
| | #17 (permalink) | ||
| prof. Foruma Datum registracije: 22-09-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,164
![]() | Re: Tetovaže Citat:
| ||
| | |
![]() |
| Tagovi: tetovaze |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |