Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi Tetovaže u Društvo forumu; Citat: eowyn je napisao: Citat: Cyrus je napisao: dajte neke konstuktivne slike...da se mogu upotrijebit kao tetovaza, a ne ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-10-05, 22:05   #51 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,497
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: Tetovaže

Citat:
eowyn je napisao:
Citat:
Cyrus je napisao:
dajte neke konstuktivne slike...da se mogu upotrijebit kao tetovaza, a ne ovakve majmunarije
a šta, ono što sam ja stavila nije konstruktivno?
A šta si ti to stavila pod "tetovaže"?!?
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-10-05, 22:15   #52 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Citat:
Wamp je napisao:
Citat:
eowyn je napisao:
Citat:
Cyrus je napisao:
dajte neke konstuktivne slike...da se mogu upotrijebit kao tetovaza, a ne ovakve majmunarije
a šta, ono što sam ja stavila nije konstruktivno?
A šta si ti to stavila pod "tetovaže"?!?
a pogledaj 4.stranu na kraju dolje....možda ti bude jasnije
eowyn je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-10-05, 22:25   #53 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,306
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Citat:
silver18 je napisao:
Ja si planiram staviti tetovažu na rame, ili na biceps. Stavio bi si Mickey Mousea, a kad budem nešto stariji, neku opaku ptičurinu na leđa.

Pazi da nebi neka opaka ptičurina ti bila na leđima,jesi vidio reklamu za sonyericsson kad onaj orao odnese međeda
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-10-05, 22:27   #54 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 01-11-04
Poruka: 1,854
Silver je zabranio reputaciju

Citat:
pharaoh je napisao:
Citat:
silver18 je napisao:
Ja si planiram staviti tetovažu na rame, ili na biceps. Stavio bi si Mickey Mousea, a kad budem nešto stariji, neku opaku ptičurinu na leđa.

Pazi da nebi neka opaka ptičurina ti bila na leđima,jesi vidio reklamu za sonyericsson kad onaj orao odnese međeda
:rofl
Ajd bar da me netko danas raspoložio
Odgovori sa citatom
Star 11-10-05, 23:35   #55 (permalink)
Cobeta

Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

!
Citat:
eowyn je napisao:
...a dečki evo vam jedne "savršene" tetovaže

Legendo!!!
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-10-05, 23:47   #56 (permalink)
Cobeta

Citat:
_Aris_ je napisao:
Evo, ja se u slobodno vrijeme bavim dizajnom tattooa, ali isključivo tribala, tako da sa škorpionom ne mogu pomoći osim preporučiti Tattoodles , jednini problem što za veliki prikaz moraš platiti (gledanje svih sadržaja stranice umanjeno je omogućeno u free touru), ali eto, malo za inspiraciju, odličnih radova ima.
Evo odmah link na sve skorpione među glerijama na ovoj stranici.
Što se mog rada tiče, evo dvije-tri:

hej,thanx!
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-02-06, 20:19   #57 (permalink)
Starter

Datum registracije: 10-02-06
Godina: 24
Poruka: 48
Vestica se izdvaja iz mase

ja imam tri tetovaze,jedna na gleznju(sapa),u dnu ledja zmaj,te sa desne strane stomaka ornament,naravno sve su crne,ne volim bas u boji
Vestica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-02-06, 20:22   #58 (permalink)
-PIMPTATICA-

Datum registracije: 01-05-04
Godina: 21
Poruka: 1,664
k-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku k-fLiP

Aris ovo si ti crto?!

svaka čast
Odgovori sa citatom
Star 13-02-06, 21:50   #59 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,482
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Jesam, hvala...
I close my eyes and pass away

I don't know who she is
In my dreams she does exist
Her passion is a kiss
And I can not resist
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-02-06, 22:12   #60 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,482
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Evo još neke, ovo srce nije bogznašto, ali je prigodno

I close my eyes and pass away

I don't know who she is
In my dreams she does exist
Her passion is a kiss
And I can not resist
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: tetovaze

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 2 (1 članova i 1 gosta)
icegirl
Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:06.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113