Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi Teži pola tone u Društvo forumu; Kenneth Brumley težak je gotovo pola tone i jedan je od dva milijuna Amerikanaca koji teže preko 250 ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-05-08, 12:18   #1 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 23
Poruka: 3,575
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto
Teži pola tone

Kenneth Brumley težak je gotovo pola tone i jedan je od dva milijuna Amerikanaca koji teže preko 250 kilograma. Nakon godina ubijanja hranom, odlučio je konačno poduzeti nešto u vezi sa svojom težinom.

Kenneth Brumley dnevno u organizam unosi 30.000 kalorija. Toliko prosječan čovjek pojede za dva tjedna. Tim je tempom u posljednje četiri godine prikupio pola tone, zbog čega više ne može napustiti krevet.

Jedino junk food koji mu dostavlja njegova žena Serena razbija monotoniju u njegovom danu.

''Posljednjih sedam godina se pretvaram u ovo'', kaže Kenneth.

''To su mi bile najgore godine u životu. Osjećam se kao vlastiti zatočenik.''

''Samo sjedim ovdje, gledam TV i jedem.''

Njegove prehrambene navike su uistinu šokantne. Čim otvori oči Kenneth ''stuče'' pomfrit chilli cheese i cijeli dan ne staje žvakati.

''U najgoroj fazi jeo sam tri do četiri cheeseburgera odjednom i popio bih 50 litara soka od jabuke ili naranče.''

''Dvije litarske boce nekog gaziranog soka trajale bi mi svega pola sata.''

No, najzanimljivije je da je Kenneth, otac četvero djece, prije ovog bio sportski fanatik.

Njegovi problemi s težinom počeli su već s 19 godina kad se preselio iz Teksasa u Kaliforniju.

''Uvijek sam puno jeo, no sve bih potrošio baveći se sportom. U Kaliforniji moj način života nije bio najzdraviji. Nisam nikog poznavao i prestao sam se baviti sportom. Svaki tjedan bih išao u trgovinu po nove hlače. Koliko bi se god trudio smršavjeti, rezultati nisu bili zadovoljavajući, a uvijek bih vratio još više kilograma.''

Nakon što je njegova težina postala pitanje života ili smrti, Kenneth se odlučio na ugradnju želučane premosnice.

Primljen je u bolnicu i prije samog zahvata na želudcu kirurški mu je uklonjeno gotovo 100 kila masnih tumora te je s 30.000 kalorija spao na unos od 1.200 dnevno.

No, još ga puno toga čeka prije nego ponovo stane na svoje noge.
Odgovori sa citatom
Star 15-05-08, 13:42   #2 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,186
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: Teži pola tone

stravično, jadan lik

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-05-08, 13:58   #3 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 16
Poruka: 348
ivadeb se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ivadeb

ajoj
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-05-08, 14:02   #4 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika BeLlY_DaNcEr

Datum registracije: 17-02-08
Godina: 18
Poruka: 422
BeLlY_DaNcEr se izdvaja iz mase

užas....
Odgovori sa citatom
Star 15-05-08, 14:07   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 1,609
RizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznat

sam je kriv,al nadam se da ce se vratit u normalu.
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg get_slika_original.php.jpg (42.9 KB, 27 pogleda)
RizLA je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-05-08, 14:14   #6 (permalink)
Black Tattoo

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 6,501
Sahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

ouch, jadan, tesko da ce se vratit u normalu, pogledaj kako su mu kosti prominile formu, al tko zna danas kirurzi rade cuda.
I won't change to fit your plan, Take me as I am
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-05-08, 14:29   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,276
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

Žalosno je što si neko uopće dopusti da dođe do te situacije, tolke krajnosti i tek onda shvate da moraju nešto poduzeti, kad im je zdravlje pa i život u pitanju.

Sam si je kriv definitivno, al eto nadam se da će sve bit u redu nakon operacije.
Odgovori sa citatom
Star 15-05-08, 14:43   #8 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-08-05
Godina: 40
Poruka: 667
omahen ima ono neštoomahen ima ono neštoomahen ima ono neštoomahen ima ono neštoomahen ima ono nešto

Ludi je onaj ko ga hrani,valja cijeli dan rintati samo da bi ovaj imao sta zderati. Uopce mi nije zao takvih ljudi !
Odgovori sa citatom
Star 15-05-08, 16:21   #9 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-12-07
Godina: 13
Poruka: 554
Sasuke se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Sasuke

Citat:
Pravi autor: omahen Pogledaj Poruke
Ludi je onaj ko ga hrani,valja cijeli dan rintati samo da bi ovaj imao sta zderati. Uopce mi nije zao takvih ljudi !
Slazem se s tobom
Odgovori sa citatom
Star 15-05-08, 20:36   #10 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 28
Poruka: 4,874
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase

Vidio sam taj članak u 24 sata i jednostavno ne mogu vjerovati da se čovjek može dovesti u takvu situaciju
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: pola tone, tezina

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:08.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111