| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Teži pola tone u Društvo forumu; ja jednostavno ne kužim što je ovaj radio kad je vidio da prelazi recimo 150 kila, pa 200, 300 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-11-06 Godina: 20
Poruka: 1,113
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Teži pola tone ja jednostavno ne kužim što je ovaj radio kad je vidio da prelazi recimo 150 kila, pa 200, 300 ![]() to mi je nekako retardirano, kako bi trebao biti glup da ždereš toliko da se ne možeš kretati uopće ![]() i slažem se sa omahenom, uopće mi nije takvih žao |
| | |
| | #12 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Teži pola tone Ma vjerojatno je riječ i o nekom poremećaju metabolizma, a ne samo o prekomjernoj prehrani. I da jedeš neznam koliko svaki dan opet nemožeš ovakav baš doć, čisto sumnjam, mora tu bit još nešto.
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: Teži pola tone pa jesi vidija koliko je unosija hrane u sebe... + nije se kreta i ne mozes, normalan covjek 2 tjedna unosi toliko kalorija koliko on unese u 1 danu, cak oni powerman sa svim onim dodatcima prehrani unose trecinu tih kalorija, a oni ih i sagore... samo mi nije jasno kako je uspija uniti 30000kalorija dnevno... sto je to cim se hranija?
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| ...... Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,532
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Teži pola tone Citat:
Ljudi imaju muke da skinu i 5-10 kila, pa opet vecini trajno ne uspeva, a ne promeniti navike ovog coveka.
__________________ Credibile quia ineptum... | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Teži pola tone Da... Vjerujem da su tu posrijedi i nestanak mišića zbog nedostatka kretanja i rane od ležanja... Najlakše je ugraditi premosnicu, smanjiti želudac ili nešto treće kako se ne bi lako debljao, ali najteže je djelovati ne njegovu psihu i odviknuti ga od te navike. |
| | |
![]() |
| Tagovi: pola tone, tezina |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:41.