| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi tina katanic u zatvoru u Društvo forumu; prenosim sa forum hr....Ovakoca: Tina Katanic - ona nekakva miss, kraljica ili što li, je navodno- prostitutka. Prica ide ovako, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,187
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tina katanic u zatvoru prenosim sa forum hr....Ovakoca: Tina Katanic - ona nekakva miss, kraljica ili što li, je navodno- prostitutka. Prica ide ovako, frendica cula od frenda koji radi u policiji- išla je policija razotkrit nekog svodnika, pa su narucili djevojku u neki hotel, i kad su došli u sobu tamo ih je cekala Tina Katanic! Navodno su ju uhapsili i sad ima dosje. Da se razumijemo, nisu preko oglasnika došli do tog tipa i naše "dajem vulvu za pare" Tine, vec im je to neki svodnik ciji rad su dugo pratili i ipak se radi o skupim, elitnim prostitutkama. Tako ide trac, a ako netko ima još kakve info o Tini- rokajte! POD ZENSKI KUTAK,KOKOSINJAC,AJMO TRACAT __________________ Dum spiro, spero. Dum spero, amo. Dum amo, |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tina katanic u zatvoru To mi je slučno bapska priča i kako je Seve zavrsila na sivanju guze jer ju je netko taslačio sa bocom od sampanjca
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tina katanic u zatvoru A-ha. Sestrična od susjede tvoje kolegice sa faxa je sestra lika koji joj je šivao pak pa znas sa sigurnošću da je to tako? ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| charolastra | Re: tina katanic u zatvoru Daj baci karte da vidimo jel je ili nije ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: katanic, tina, zatvoru |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:05.